MENU
Головна » 2008 » Серпень » 12

ОГОЛОШЕННЯ!

ДО ВІДОМА СВЯЩЕНИКІВ ТА ПАРАФІЯН ЗДОЛБУНІВСЬКОГО БЛАГОЧИННЯ.

З благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України організовується паломницький тур до древніх святинь Палестини, приурочений святкуванню 1020-річчя Хрещення Русі. Поїздка відбудеться з 25.09 по 02.10.2008 та ... Читати далі »

Переглядів: 881 | Додав: pruxod | Дата: 12.08.2008 | Коментарі (0)

Об этом Дмитрий Медведев cообщил на встрече с министром обороны и главой Генштаба. "На основании вашего доклада я принял решение завершить операцию по принуждению грузинских властей к миру. Цель операции достигнута, безопасность миротворческих сил и гражданского населения восстановлена, агрессор наказан и понес очень значительные потери ", - сказал Медведев. Тем не менее, Медведев поручил министру обороны и главой Генштаба "принимать решение об уничтожении при возникновении очагов сопротивления или иных агрессивных устремлений".
Военная операция Грузии в Южной Осетии началась в ночь на 8 августа захватом и разрушением столицы Осетии города Цхинвали. В результате погибли 15 российских миротворцев и около двух тысяч мирных жителей, 34 тысячи стали беженцами, в самом городе в подвалах, под обстрелом, воды и пищи остались десятки тысяч человек, что было названо гуманитарной катастрофой. На следующий день Россия прислала на помощь военным, которые входят в состав российского миротворчес ... Читати далі »
Переглядів: 779 | Додав: pruxod | Дата: 12.08.2008 | Коментарі (0)

Український народ глибоко співпереживає за своїх братів у Грузії, що потерпають у зв'язку з гуманітарною катастрофою. У храмах Української Православної Церкви служаться молебні про припинення воєнних дій, «умножении любви и искоренении всякой злобы». Священноначаліє УПЦ направило грузинській стороні лист зі словами підтримки, у якому особливо підкреслювалося духовне єднання грузинського й українського православних народів.

Про те, як переживають цю трагедію грузини, які проживають в Україні, розповів протоієрей Георгій Мамаладзе, настоятель грузинської громади в ім'я святої рівноапостольної Ніни в Донецьку.

- Ми вражені тим, що сталося. Вже півроку ми бачили, як готувалася ця акція під виглядом гуманітарної допомоги через залізничні колії. Ми знали, молилися, щоб не сталося найстрашнішого . Але, все-таки, звершилося... Ця сліпа агресія спрямована не локально, а на весь грузинс ... Читати далі »

Переглядів: 982 | Додав: pruxod | Дата: 12.08.2008 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz