MENU
Головна » 2008 » Серпень » 29
 
Щойно вийшов з друку черговий щорічник "Рівненська єпархія - 2007".
В ньому вміщені матеріали про життя Рівненської єпархії у 2007 році. Також вміщені фотографії всіх настоятелів храмів, відомості про монастирі та духовні навчальні заклади єпархії.
У рубриці "Церковне краєзнавство", серед багатьох матеріалів, є матеріал Михальчука Романа "Палацово-парковий ансамбль в Мізочі: минуле і сучасне". Крім названих матеріалів на сторінках щорічника є безліч інших цікавих статей.
З благословіння Владики Варфоломія над створенням щорічника працював благочинний Здолбунівського району протоієрей Олександр Карпюк. Верстка та дизайн Сергія Нестерова.
Щорічник буде розповсюджуватися по парафіях Рівненської єпархії.
 
 
Переглядів: 844 | Додав: pruxod | Дата: 29.08.2008 | Коментарі (0)

 
У середу, 27 серпня, Українська Православна Церква відзначила 900-річчя від дня прославлення у лику святих одного з засновників Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври — преподобного Феодосія Печерського.
Цього дня намісник обителі архієпископ Вишгородський Павел звершив святкову Божественну літургію в Трапезному храмі в ім’я преподобних Антонія та Феодосія Печерських. Таким чином, Лавра відзначила сьогодні престольне свято.
Владиці співслужили колишній благочинний монастиря єпископ Ніжинський і Прилуцький Іриней, секретар Предстоятеля УПЦ єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр, а також насельники у священному сані.

orthodox.org.ua
Переглядів: 886 | Додав: pruxod | Дата: 29.08.2008 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz