MENU
Головна » 2009 » Серпень » 30 » Новий настоятель у Свято-Катеринівському храмі м. Здолбунів
18:33
Новий настоятель у Свято-Катеринівському храмі м. Здолбунів
29 серпня у Свято-Катеринівському храмі м. Здолбунів відбулося особливе богослужіння, яке очолив Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій.
Після божественної літургії Владика представив нового настоятеля храму - протоієрея Єгорова Олександра Вікторовича.
 
Протоієрей Олександр Єгоров
 
Призначення відбулося у зв’язку з відкриттям нової Свято-Казанської парафії у м. Здолбунів.
Настоятелем Свято-Казанської парафії став протоієрей Юрій Шевчук, який до цього був настоятелем Свято-Катеринівської парафії. Разом з о. Юрієм були переведені на нову парафію й протоієрей Рустік Мельничук та протодиякон Юрій Пилипчук.
Всі зазначені священики були присутні на богослужінні.
Отець Юрій подякував парафіянам за підтримку під час його настоятельства та закликав підтримувати й нового настоятеля. Отець Олександр Єгоров також звернувся до присутніх зі словом.
На богослужінні був присутнім й благочинний Здолбунівського району, протоієрей Олександр Карпюк.
Переглядів: 1957 | Додав: pruxod | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 81 2 3 ... 6 7 »
avatar
-1
1 Вікторія • 20:16, 30.08.2009
На жаль, в справах церковних, як і в світських ведуться позакулісні інтриги. Думкою прихожан знехтували. Про заміну священників в Свято-Катеринівському храмі м. Здолбунова люди дізналися, як завжди, останніми. Всіх поставили просто перед фактом.
За три роки перебування о. Рустіка в нашій церкві значно збільшилась кількість прихожан. Цього батюшку відразу ж полюбили віряни всім серцем і душою за його глибоку віру, чесність, доброту, порядність, любов до ближнього. Ми не віримо, що отець Рустік міг добровільно прийняти рішення про перехід у Свято-Казанський храм нашого міста. Думаємо, що з його думкою ніхто не рахувався, адже він вкладав всю свою любов і серце в цей храм, це була його домівка. Якщо ви маєте істинну віру в Бога і вам не байдужа думка прихожан Свято-Катеринівського храму, то залиште о. Рустіка в цій церкві. Це буде чесно і справедливо перед Богом і людьми!!!! Не робіть розколу серед православних віруючих міста Здолбунова!!!!!
1-1 2-2 3-3 ... 6-6 7-7
avatar

Сайт створено у системі uCoz