MENU
Головна » 2008 » Серпень » 8 » Представники Руської Православної Церкви закликають не піддаватися ажіотажу довкола «дня трьох вісімок»
16:07
Представники Руської Православної Церкви закликають не піддаватися ажіотажу довкола «дня трьох вісімок»

У Руській Православній Церкві напередодні «дня трьох вісімок» (08.08.08) застерегли від того, щоб наділяти те чи інше сполучення чисел надприродними властивостями.

«Християнство принципово відкидає магізм, віру в те, що якісь цифри самі по собі можуть негативно або позитивно вплинути на життя людини», - заявив «Інтерфакс-Релігія» у четвер, 7 серпня, заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв'язків Руської Православної Церкви протоієрей Всеволод Чаплін.

За його словами, не потрібно боятися «ні трьох шісток, ні трьох сімок, ні трьох вісімок». «Точно так само не варто покладати особливу надію на те, що збіг трьох однакових цифр принесе успіх і щастя», - додав він.

Заступник голови ВЗЦЗ зазначив, що «людина повинна сама свідомо зробити вибір на користь Бога, добра і правди й бути вірною цьому вибору впродовж усього життя». «І саме тоді вона гідно влаштує своє буття на землі й увійде в блаженну вічність», - підкреслює представник Церкви.

«Жодні цифри, символи, магічні маніпуляції, прикмети, гороскопи самі по собі життя людини ні на краще, ні на гірше не змінять», - резюмував священик.

«Інтерфакс-Релігія»

Переглядів: 967 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz