MENU
Головна » 2012 » Січень » 16
З благословення Архієпископа Рівненського і Острозького Варфоломія 13 січня у Свято-Троїцькому Дерманському монастирі відбувся з’їзд православної молоді Здолбунівського і Острозького благочинь.
Молоді люди молилися за Божественною Літургією, яку очолив Владика Варфоломій у співслужінні Єпископа Городницького Олександра, благочинних Здолбунівського, Рівненського та Острозького благочинь, духовенства єпархії.
Після богослужіння Владика Варфоломій виголосив змістовну проповідь про Різдво Христове, привітав усіх зі Різдвяно-Новорічними святами та закликав молодих людей гуртуватися навколо своїх парафій й Праволславної Церкви. Адже молодь це завтрашній день Святої Церкви і яким він буде залежить від сьогоднішньої молоді.
Священики й молоді люди розділили монастирську трапезу й зібралися для духовного спілкування з священиками й між собою. Всі присутні мали можливість задати будь-яке запитання священикам і отри ... Читати далі »
Переглядів: 1001 | Додав: pruxod | Дата: 16.01.2012 | Коментарі (0)

Церковний дзвін щосвята і щонеділі кличе християн до храму. Та з особливим піднесенням звучить його мелодія в серцях людей в дні Різдва Христового.
Особливо людно було в ці дні в невеликому приходському Казанському храмі с. Стара Мощаниця. Адже сьогодні торжество, сьогодні день світлої радості, бо у Віфлеємі народився Спаситель світу, Господь наш Іісус Христос, Бог миру і любові, правди і милосердя, Який прийшов до нас грішних і недостойних. Тому цього дня кожен поспішає прийти до храму й зустріти Новонароджене Немовля, прийняти Його до свого серця та принести в свою оселю тепло Віфлеємської зірки.
В храмі зібралися і дорослі й діти. По закінченню богослужіння було проведено конкурс колядок. Наймолодшим колядникам, Вікторії Веремейчик, Анні Германюк та Андрію Белінському, виповнилось всього по три роки. Особливо порадували своїм співом Настя Загоруйко, Юра та Данило Єничі.
Теплом огорталися серця люд ... Читати далі »
Переглядів: 644 | Додав: pruxod | Дата: 16.01.2012 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz