MENU
Головна » 2012 » Січень » 16 » З’їзд православної молоді у Свято-Троїцькому Дерманському монастирі + фото
17:46
З’їзд православної молоді у Свято-Троїцькому Дерманському монастирі + фото
З благословення Архієпископа Рівненського і Острозького Варфоломія 13 січня у Свято-Троїцькому Дерманському монастирі відбувся з’їзд православної молоді Здолбунівського і Острозького благочинь.
Молоді люди молилися за Божественною Літургією, яку очолив Владика Варфоломій у співслужінні Єпископа Городницького Олександра, благочинних Здолбунівського, Рівненського та Острозького благочинь, духовенства єпархії.
Після богослужіння Владика Варфоломій виголосив змістовну проповідь про Різдво Христове, привітав усіх зі Різдвяно-Новорічними святами та закликав молодих людей гуртуватися навколо своїх парафій й Праволславної Церкви. Адже молодь це завтрашній день Святої Церкви і яким він буде залежить від сьогоднішньої молоді.
Священики й молоді люди розділили монастирську трапезу й зібралися для духовного спілкування з священиками й між собою. Всі присутні мали можливість задати будь-яке запитання священикам і отримати на нього відповідь.
Подібні зустрічі слугують для згуртування православної молоді, залученню до церковного життя інших молодих людей й вирішення багатьох питань, які турбують сучасну молодь.
 
Владика вітає присутніх у храмі
 
У храмі під час богослужіння
 
 
 
Учасники з’їзду
Переглядів: 1002 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz