MENU
Головна » 2012 » Січень » 16 » Різдво Христове у Страмощаницькому храмі
17:24
Різдво Христове у Страмощаницькому храмі
Церковний дзвін щосвята і щонеділі кличе християн до храму. Та з особливим піднесенням звучить його мелодія в серцях людей в дні Різдва Христового.
Особливо людно було в ці дні в невеликому приходському Казанському храмі с. Стара Мощаниця. Адже сьогодні торжество, сьогодні день світлої радості, бо у Віфлеємі народився Спаситель світу, Господь наш Іісус Христос, Бог миру і любові, правди і милосердя, Який прийшов до нас грішних і недостойних. Тому цього дня кожен поспішає прийти до храму й зустріти Новонароджене Немовля, прийняти Його до свого серця та принести в свою оселю тепло Віфлеємської зірки.
В храмі зібралися і дорослі й діти. По закінченню богослужіння було проведено конкурс колядок. Наймолодшим колядникам, Вікторії Веремейчик, Анні Германюк та Андрію Белінському, виповнилось всього по три роки. Особливо порадували своїм співом Настя Загоруйко, Юра та Данило Єничі.
Теплом огорталися серця людей, коли з дитячих вуст лунали віншування і колядки, коли колядники кликали заглянути до печери, де Іісусик простягає свої рученята до всіх людей.
За гарні колядки настоятель храму, о. Святослав Кубчик, вручив усім діткам солодкі подарунки.
По закінченню колядок дітей, колядували хористи та всі присутні у храмі.
Радісні та щасливі розходились всі по своїх домівках.
 
Настоятель храму слухає колядки
 
З хористами
Переглядів: 644 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz