MENU
Головна » 2008 » Вересень » 9 » Відтепер програми духовно-просвітницького телеканалу «Глас» можна дивитися як українською, так і російською мовою
17:40
Відтепер програми духовно-просвітницького телеканалу «Глас» можна дивитися як українською, так і російською мовою

Чимало суперечок точилося навколо мови телеканалу, адже глядачам з сусідніх країн більш зрозумілою є російська мова.

Отже, з турботою про глядачів, протягом року відбувалася підготовка до виходу в ефір програм та фільмів телеканалу російською мовою.

1 вересня, після кількох днів тестового мовлення, сезон двомовності було розпочато.

Відтепер, якщо ви дивитесь «Глас» через супутник, ви можете вибрати звукову доріжку на пульті управління вашого тюнера - і фільми каналу зазвучать інакше.

Якщо виникнуть труднощі з налаштуванням - можна звернутися за телефоном 8-800-300-38-10 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

Нагадаємо, що супутникове мовлення програм телеканалу «Глас» здійснюється цілодобово через супутник «Sirius 4», що покриває країни Європи, Близького Сходу, Росію до Новосибірська, Нижньовартовська та Воркути з загальною кількістю населення близько 1,2 млрд. чоловік.

Кабельне цілодобове мовлення програм телеканалу «Глас» здійснюється в Києві оператором «Воля-кабель». Інформацію про операторів України, що ретранслюють телеканал «Глас», можна дізнатися на сайті телеканалу glas.org.ua.

 Ольга Продан, Київ

 
Переглядів: 785 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz