MENU
Головна » 2012 » Березень » 23 » Звернення до голови координаційної ради з питань духовно-морального виховання при обласній комісії...
19:39
Звернення до голови координаційної ради з питань духовно-морального виховання при обласній комісії...
Звернення до голови координаційної ради з питань духовно-морального виховання при обласній комісії з питань науки, освіти, культури і духовності Рівненської обласної ради щодо відміни впровадження в Україні гендерної політики та ювенальної юстиції
 
Голові Координаційної Ради
з питань духовно-морального виховання
при обласній комісії з питань науки, освіти, культури і духовності
Рівненської обласної ради
 
Духовенства та парафіян
Здолбунівського благочиння Рівненської єпархії
 
Звернення
 
В зв’язку з тим, що сучасне українське суспільство, вирішуючи питання освіти та виховання підростаючого поколінння, зіткнулося з проблемами, які потрібно вирішувати. Так, як в умовах швидкого розвитку сучасних технологій, молодь все частіше потрапляє в потік інформаційних іновацій, молоді люди та діти не завжди самостійно можуть вірно виділити те головне, що їм потрібно для інтелектуального, духовного і культурного розвитку. В моло­діжному середовищі існує переконання, що для хлопця та дівчини опанування сучасних технологій важливіше ніж глибинне вивчення історії нашої Церкви та держави, основ Православної віри та культури.
Саме тому, впливаючи на молодих людей, Європейський Союз і США приховано намагаються впровадити в Україні гендерну політику, статеве вихован­ня, ювенальні закони, закони про «права дітей і жінок» під приводом боротьби з СНІДом, торгівлею дітьми та надуманим насиллям у сім’ї.
Ознайомлюючись з цими програмами, ми зробили висновок, що справжня ціль цієї політики - знищення ідеології нашої держави, руйнування цінностей Православної Церкви, багатовікових традицій сімей та родини. Адже пропоганда збоченого стилю життя і розпусти, які вриваються в наше життя через засоби масової інформації, інтернет, кіно, відео, телебачення, літературу та освітню сис­тему веде до приниження людини, деградації її моральних цінностеій. Існування в Україні гендерних ідеологічних центрів (за підтримки США та Європи), які пе­реробляють та міняють дитячі книжки, пісні, іграшки, казки, навчальні програми, проводять перенавчання вихователів та вчителів, не залишає байдужим всі верстви населення нашої держави.
Таким станом справ не задоволені священики нашого благочиння, прихожани храмів, прості громадяни. Тому священники Здолбунівського благочиння Рівненської єпархії УПЦ, ознайомившись з духовними і моральними аспектами гендеру та ювенальної юстиції, вважають за недопустиме руйнування багатовіко­вих християнських традицій та цінностей Української Православної Церкви і вимагаємо відмінити впровадження в Україні гендерної політики та ювенальної юстиції.
 
Від імені священиків та віруючих,
благочинний, протоієрей Олександр Карпюк
Протоієрей Юрій Шевчук
Проотоієрей Андрій Остапюк
Ієрей Василій Начев
Ієрей Василій Киричук
Переглядів: 748 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz