MENU
Головна » 2012 » Березень » 25 » Про гендерну політику та ювенальну юстицію
18:16
Про гендерну політику та ювенальну юстицію
Ще десять років тому Україна взяла на себе зобов'язання узгодити наше законодавство із законодавством ЄС, відповідно до ЇХ вимог, шляхом прийняття та зміни законів НАШОЇ країни. Найгірше те, що ніхто у вас не питає, чи хочете ви, аби вашим дітям в школі показували порнофільми (адже це є секс просвіт), щоб на вулицях вашого міста проводили гей-паради (бо це є гендерна рівність), гомосексуалісти поряд з вами стояли в РАЦСі та всиновлювали дітей, яких у вас же згодом і відберуть. Панове, я вас вітаю - ви майже європейці, бо ж для них вищезазначене - буденна справа, так як відноситься до сфери прав людини і є законодавчим досвідом.Тому, з іншого боку, у найстабільніших країнах світу Швеції, Швейцарії, Нідерландах, Данії та ін. найвищий процент самогубств, буденними стали розлади психіки, жорстокість панує у сім'ях та школах, тут процвітають статеві збочення і прогресує виродження. Та й не дивно- адже нещодавно у Великобританії заборонили ходити на роботу з хрестиками на грудях - це ж недемократично, порушуються права тих, хто ненавидить хрест. Шановні, у нашого народу своя духовна, національна та культурна самобутність, яка формувалася віками великою історією на основі моральних цінностей! Те, що пропонують нам - це аморальний бруд. Бо Європа - це кладовище моралі, на якому нас хочуть поховати. Євросоюз законодавчо закріпив право людини йти проти совісті. А совість - головне мірило моральних цінностей. Як свідчить історія, відступаючи від моральних законів, цивілізації неминуче гинуть. Згадаймо ацтеків, майя, Вавилон, Рим…Так загине і Європа.Наш обов'язок захистити власну віру, традиції, здорові людські відносини. Адже саме їх знищує система, яка діє десятки років в європейських державах, система, яку намагаються узаконити наші непідкупні депутати. Складові цієї системи - ювенальна юстиція та гендерна політика.
Гендерна політика-це державна, громадська діяльність, направлена на встановлення рівності чоловіків та жінок. Ну і нормально-хтось подумає. Нехай жінки теж отримають якісь права. Та насправді під такими ніби благими намірами криється жах. Почнемо з того, що Gender (рід, стать) - це термін, який використовується фемінізмом для визначення так званої соціальної статі, на противагу статі біологічній. Феміністки проти відмінностей біологічної будови між чоловіком та жінкою, створеної Самим Творцем. Ідеологія їх така - якщо чоловік та жінка мають рівні права, то чому вони відрізняються біологічно-це неправильно. Так починають «ламати стереотипи”. Сімя - це неправильно, там жінка пригнічена і нерівноправна. Тому і виступають за виховання дітей чоловіками, виховання хлопців - як дівчат, а дівчат - як хлопців. Звідси - пропаганда гомосексуалізму, однопалих браків та інших содомських гріхів. ЄС тисне на своїх членів, щоб вони узаконювали одностатеві шлюби. Фактично в тих країнах вводиться диктатура збоченців. Все це практично реалізовується через численні європейські програми. В основі багатьох програм лежить антихристиянська філософія-ніби людина народжується двостатевою,і має сама вибирати свою стать (свобода, бачите, яка). Тут можемо згадати відомий анекдот про голандську жінку, яка відповідаючи на питання, хто в неї народився-дівчинка чи хлопчик, відповіла-Не знаю. Виросте-саме вибере. Боло б смішно, якби не було так страшно. Нещодавно Міністр по справах молоді та спорту Сафіуллін сказав, що ЄС виділило Україні 14 млн. євро на пропаганду різноманітних гендерних програм. Він сказав, що в Україні є вже 38 центральних органів, які впроваджують гендерні підходи. В 14 областях призначені на громадських засадах радники голів облдержадміністрацій. В 17 областях діє 21 «гендерний центр». А ще в кожному обласному центрі діють структури збоченців. Ось результат політики євроінтеграції, яку ми з вами не обирали, нас ніхто не питав.
Ювенальна юстиція - це комплекс законів, які регулюють права неповнолітніх. Головна ідея системи полягає в пріоритетності прав дитини над правами батьків. Дитина проголошується самостійним суб'єктом, який змалечку вирішує, чим хоче займатися, що хоче робити. І якщо ви проти - у нього є достатні підстави поскаржитися на вас або ж на вчителів до органів опіки. А ті, в свою чергу, відповідно до своїх власних уявлень, в межах свого досвіду та розпущеності, вирішують, що ж є справжніми «інтересами» дитини. До речі, не питаючи саму дитину. Введення ювенальної юстиції ставить під загрозу незалежність сім'ї, її право самостійно вирішувати питання сімейного життя, право батьків визначати пріоритети виховання та укладу сімейного життя; вона зводить нанівець традиційні для нас відносини «батьки-діти», за яких молодші повинні підкорятися старшим; необмежена можливість різних соц.органів диктувати, якою людиною ви повинні виховати свою дитину стає нормою. Права дитини - це нова форма диктатури дітей над дорослими. Адже хоч якось покаравши дитину (один раз по м'якому місцю рукою) - ви злочинець в очах соцпрацівників, а потім - перед судом. І врешті ви позбавлені батьківських прав. Ворожі нам ідеї створення ювенальної юстиції нам нав'язують під виглядом захисту дітей від насильства. Шановні, з яких пір класти ноги на стіл, дивитися жорстокі фільми, курити та пити, вибирати собі стать у 14 років вважається нормою у нашій країні?!
Спостерігаючи досвід зарубіжних країн, бачимо, що дітей ювенальна система виховує якраз у дусі неповаги до суспільства, розбещеності на основі «благ», які не мають нічого спільного з моральними цінностями, які людство виробляло на протязі усього свого існування. Мета ювенальної юстиції - повна ліквідація порядних сімей, вирощування дітей-тиранів та аморальних злочинців. На сьогоднішній день вилучити дитину (дітей) у батьків за умови дії ювенальної юстиції можна, якщо, наприклад, дитині не було вчасно зроблено щеплення;на підлозі розкидані дитячі іграшки та сміття;відсутність в достатній кількості дитячих іграшок; дитина виконує домашню роботу, як-то: миття посуду, вимітання підлоги, винесення сміття; дитина знаходиться на кухні разом з матір'ю під час приготування їжі; скарги сусідів на жорстоке поводження з дитиною, в тому числі, анонімні.Отже, якщо у вас немає ворогів, вас обожнюють сусіди, ви маєте приватизоване житло із достатньою кількістю квадратних метрів, до того ж з євроремонтом, дитина грається виключно іграшками фірми Chico, ви впевнені, що дитина проживе і без навичок до праці, і взагалі нехай дивиться порносайти, курить травку, стає членом секти, посилає вас куди подалі - будьте спокійні, ювенали до вас не завітають. Над Україною справді нависла нечувана небезпека, адже, попри те, що ювенальна юстиція не була схвалена Верховною Радою України, вона протизаконно запроваджується! На нашу державу здійснює тиск Євросоюз, метою якого є зміна Конституції України та українського законодавства. На щастя, цілком здорові українські політики, здравомислячі педагоги, психологи, журналісти, відхилили конспірологічне марення ліберальних маргіналів про необхідність дати чиновникам необмежені права про втручанню в приватне життя мільйонів сімей для нібито «захисту» нормальних дітей від нормальних батьків шляхом масової здачі їх в сирітські притулки.Завдяки православній громадськості Києва, яка інформувала депутатів ВР про трагічні наслідки, що може викликати прийняття законопроекту про введення ЮЮ, депутати в березні 2008 року відхилили вказаний законопроект. Зокрема, у зверненні Д. Табачника сказано:« Ювенальная юстиция везде показала свою разрушительную суть, приводила ко многим человеческим трагедиям. » Однак, на сьогодні питання створення ЮЮ так і не знято.
Пам'ятайте, якщо ми не зупинимо ювенальну юстицію, то вона, захищена міжнародними стандартами, Деклараціями ЄС та ПАСЄ, погубить Україну.
За матеріалами інтернет-видань, закрема дослідженням Олени Поперечної, Ліга Захисту Громадських Прав)
Переглядів: 1278 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz