MENU
Головна » 2011 » Січень » 22 » Відкрито Інтернет-приймальню секретаря Предстоятеля УПЦ
16:21
Відкрито Інтернет-приймальню секретаря Предстоятеля УПЦ
На офіційному сайті Української Православної Церкви відкривається віртуальна громадська приймальня секретаря Предстоятеля УПЦ.
Відтепер про будь-яку проблему, суперечливу ситуацію або конфлікт, який виник у вас, можна написати на електронну скриньку secretarpredstoyatelya@gmail.com.
Усі запити, що надійдуть на цю адресу, особисто розглядатиме секретар Предстоятеля Української Православної Церкви, головний редактор офіційного сайту УПЦ (www.orthodox.org.ua) архієпископ Переяслав-Хмельницький Олександр (Драбинко).
Питання парафіяльного, єпархіального та загальноцерковного рівня відправлятимуться на розгляд відповідних офіційних представників і структур Української Православної Церкви. На запити особистого характеру відповіді надсилатимуться на електронні адреси дописувачів.
Громадська приймальня секретаря Предстоятеля УПЦ є єдиною офіційною формою звернення до Предстоятеля УПЦ через Інтернет.
УВАГА! При оформленні вашого запиту слід врахувати наступне: Листи, підписані псевдонімами («анонім», «читач», «гість» тощо) відкидатимуться, як спам. Просимо Вас представлятися, вказуючи прізвище, ім’я, по-батькові, сан, регіон, у якому ви мешкаєте та, по можливості, храм чи монастир, який Ви відвідуєте.
 
http://orthodox.org.ua/
Переглядів: 734 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz