MENU
Головна » 2011 » Січень » 10
За доброю традицією, на другий день Різдва Христового, у Свято-Різдво-Богородичному храмі смт Мізоч, після молебню до Божої Матері, діти Недільної школи показали Різдвяну виставу та прославляли Богомладенця Христа колядками. Підготувала вертеп з дітьми  й сама брала активну участь у ньому регент храму Овдіюк Надія Миколаївна.
Всі діти, що були цього дня у храмі теж колядували й рзом з учнями Недільної школи отримали у подарунок іконки, просфори та цукерки.
Присутні у храмі щиро вітали один одного й бажали за рік дочекатися цього чудового свята.
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!!!
СЛАВІМО ЙОГО!!!
 
 
Переглядів: 968 | Додав: pruxod | Дата: 10.01.2011 | Коментарі (0)

Тому така радість в очах наших сяє,
Що вся Україна колядки співає.
Не тільки Вкраїна – весь світ звеселився:
Бо в яслах на сіні Христос народився
 
Не винятком став і храм Різдва Богородиці в селі Нова Мощаниця. Знову цьогоріч прийшли вітати всіх прихожан і гостей церкви вертепом і колядками маленькі вихованці недільної школи. Щонеділі, протягом цілого різдвяного посту, бігли вони до храму на репетиції, щоб на Різдво донести цю радість до всіх. Храм у Різдвяну ніч був переповнений, прийшло багато дітей, хоча богослужіння почалося опівночі. За їхню витримку вони отримали від настоятеля іконки і солодкі подарунки. Вертепники також отримали подарунки від сільських підприємців. Святкове богослужіння закінчилось рано-вранці, але на протязі дня до пізньої ночі по селу лунали колядки, люди славили народженого Спасителя і несли радість від хати до хати.
 
м. Наталія Гнатишина< ... Читати далі »
Переглядів: 1054 | Додав: pruxod | Дата: 10.01.2011 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz