MENU
Головна » 2011 » Січень » 30
Зоря зійшла, вставайте люди,
Бог посилає свято нам,
Церковний дзвін зі сну нас будить
І кличе всіх у Божий храм.
Слава про народження Іісуса Христа, Божої Дитинки, Яка прийшла, щоб врятувати грішних людей, рознеслась нещодавно над усім православним світом. Церковні дзвони, сповіщаючи радісну новину, збирали силу-силенну православного люду і до великих храмів і до маленьких церковок.
Святкову атмосферу Різдва Христового цьогоріч ще раз змогли відчути прихожани і гості храму Чуда Архістратига Михаїла с. Мости Здолбунівського району. До місцевої церкви у ці дні завітали шановні гості – народний депутат України Сулковський П. Г., голова Здолбунівської РДА Євчук М. П., голова Здолбунівської райради Тимощук В. О., заступник голови Здолбунівської райради, наш земляк Мельник Я. Р., сіл ... Читати далі »
Переглядів: 791 | Додав: pruxod | Дата: 30.01.2011 | Коментарі (0)

 
16 січня Предстоятель Української Православної Церкви - Блаженніший Володимир, Митрополит Київський і всієї України, відвідав дитячий будинок-інтернат в смт Мізоч, де зустрівся з дітьми та працівниками закладу й передав 30 тисяч гривень на обладнання медичного кабінету в школі-інтернат. Благодійні кошти були зібрані під час ярмарки-акції на допомогу дитячим будинкам України. Блаженнішого Митрополита Володимира супроводжували Архієпископи - Рівненський і Острозький Варфоломій та Переяслав-Хмельницький Олександр. У благодійній акції взяв участь губернатор Рівненської області Василь Берташ.
Діти в знак вдячності за передані кошти та вручені їм різдвяні подарунки, які вручив Предстоятель Церкви, проспівали ряд різдвяних колядок та гостинно запросили високих гостей до шкільно ... Читати далі »
Переглядів: 646 | Додав: pruxod | Дата: 30.01.2011 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz