MENU
Головна » 2011 » Січень » 16 » Предстоятель Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Володимир відвідав селище Мізоч + ФОТО
19:20
Предстоятель Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Володимир відвідав селище Мізоч + ФОТО
16 січня 2011 року у смт Мізоч сталася визначна подія - селище відвідав Предстоятель Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Володимир.
Супроводжували Предстоятеля Церкви Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій та Архієпископ Олександр, вікарій Київської Митрополії Секретар Предстоятеля Української Православної Церкви.
Також на зустрічі були присутні представники обласної, районної та місцевої влади.
Блаженнійший Владика прибув до Мізоцької школи-інтернату для вручення подарунка для дітей цього спецзакладу.
Діти отримали від Блаженнішого Володимира кошти на обладнання медичної кімнати, які були зібрані на Благодійному різдвяному ярмарку «Три мішечки. Від Миколая до Різдва». Нагадаємо, що він проходив з 16 грудня 2010 р. по 9 січня 2011 р. на Майдані Незалежності у Києві. На час проведення Благодійного різдвяного ярмарку головний майдан столиці перетворився на казкове містечко із чарівними будиночками, церковними лавками, поштою святого Миколая та невеличкою сценою, на якій кожного дня виступали дитячі творчі колективи.
Діти та працівники Мізоцької школи-інтернату вітали гостей віршами та колядками й запросили на чай з пиріжками.
Далі Блаженнійший Митрополит Володимир відвідав Свято-Різдво-Богородичний храм смт Мізоч.
Віруючі зустріли Предстоятеля на вулиці біля храму. Касир храму Хлипа Василь зустрів Митрополита Володимира біля входу до храму зі святим хлібом. У храмі настоятель протоієрей Олександр Карпюк підніс для цілування Блаженнійшому Митрополиту святий хрест, розповів коротку історію храму і попросив молитов та благословіння парафіянам.
Блаженнійший Митрополит Володимир у супроводі Владики Варфоломія увійшов до святого вівтаря, де молитовно приклався до святого Престолу та Євангелія і вийшовши на амвон звернувся до присутніх зі словом повчання. Потім всі отримали від Блаженнійшого Митрополита Володимира іконки Різдва Христового.
З Різдво-Богородичного храму смт Мізоч Предстоятель Української Православної Церкви відбув до Свято-Троїцького Дерманського монастиря.
Віруючі з великим духовним піднесенням йшли до своїх домівок дякуючи Богу за Його милість і можливість чути, бачити й отримати благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнійшого Митрополита Володимира.
 
ВІДЕО-РЕПОРТАЖ ТУТ
ФОТО
 
Жителі селища очікують приїзду Блаженнійшого Володимира
 
Блаженнійший Володимир прямує до школи
 
Діти вітають гостей
 
В приміщенні школи
 
Діти отримують подарунки
 
Перед підписанням сертифікату про передачу подарунку
 
 
Блаженнійший Владика прямує до храму
 
Зустріч з святим хлібом
 
Настоятель храму перед зустріччю
 
Настоятель звертається з вітальним словом
 
Блаженнійший Володимир йде до вівтаря
 
 
Біля святого Престолу
 
На амвоні храму
 
 
 
Блаженнійший Владика Володимир благословляє віруючих іконками
 
Фото на пам’ять
Переглядів: 1275 | Додав: pruxod | Рейтинг: 4.5/8
Всього коментарів: 81 2 3 4 5 »
avatar
3
1 Yura • 21:54, 17.01.2011
Вітаю всіх жителів Мізоча з такою визначною подією!!!
1-1 2-2 3-3 4-4 5-5
avatar

Сайт створено у системі uCoz