MENU
Головна » 2012 » Січень » 31 » Цілюща сила йорданської води
22:20
Цілюща сила йорданської води
 
У день святого Хрещення Господнього біля джерела Святого Миколая у с. Гільча, як завжди, зібралося багато люду (як з нашого району, так і сусідніх районів та областей), аби на цьому святому місці помолитися, долучитися до святині, напитися цілющої хрещенської води, відчути її благодатну силу.
Чин Великого освячення води здійснив архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій. Звертаючись до присутніх зі словами проповіді, Владика наголосив на особливому значенні свята Богоявлення, привітав усіх з різдвяно-новорічними святами, з Водохрещем, побажав Божого благословення, миру, злагоди, а також закликав до єднання та консолідації усього українського суспільства задля процвітання нашої держави.
До вітань Владики Варфоломія приєдналися голова Здолбунівської РДА Віталій Шуль та депутат Рівненської обласної ради Данило Корилкевич. Вони вручили настоятелю місцевої церкви отцю Валерію пам’ятний подарунок – хрест, а також грошову пожертву на храм.
На святковому молебні були присутні голова районної ради Василь Тимощук, депутат обласної ради Йосип Гаврищак, перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко, заступник голови обласної ради Олександр Чуприна.
Миряни набирали святу воду в посуд, запасаючись на весь рік, аби з її допомогою захиститися від хвороб та усілякої напасті, а найвідважніші – ще й купалися, адже йорданська вода зцілює і тіло, і душу.
Людмила ВАСЮК
 
 
Переглядів: 1150 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Yura • 22:22, 31.01.2012
avatar

Сайт створено у системі uCoz