MENU
Головна » 2012 » Лютий » 24
17 лютого виповнилося 5 років священицького служіння ієрея Василія Адамця, настоятеля Різдво-Богородичного храму с. Івачків.
 
 
Священики благочиння та парафіяни Івачківського храму щиро вітають о. Василія з цим невеличким ювілеєм. Бажають міцного здоров’я й відсвяткувати ще не один ювілей на духовній ниві.
 
 
Многая і благая Вам літа!
Переглядів: 727 | Додав: pruxod | Дата: 24.02.2012 | Коментарі (0)

Як відомо, 26 січня у Києво-Печерській Лаврі відбулося засідання Священного Синоду Української Православної Церкви. На жаль, здоров’я Предстоятеля нашої Церкви Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Володимира не дозволило йому особисто очолити засідання Священного Синоду і прийняти відповідні рішення. Його Блаженство є і залишається нашим Предстоятелем, але, оскільки обставини склалися так, що нині Блаженніший знаходиться у лікарні, а життя Церкви продовжується, через те, на підставі 17 пункту IV розділу Статуту про управління Української Православної Церкви, засідання Священного Синоду Української Православної Церкви проходило під головуванням старішого за хіротонією постійного члену Священного Синоду. На сьогоднішній день старішим за хіротонією постійним членом Священного Синоду є Високопреосвященніший митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел.
На Синоді розглядалися поточні питання церковного життя. Були й такі питання, що ста ... Читати далі »
Переглядів: 658 | Додав: pruxod | Дата: 23.02.2012 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz