MENU
Головна » 2008 » Жовтень » 06
 
Про це йдеться у відповіді міністра охорони здоров'я В.М. Князевича на звернення Предстоятеля УПЦ до прем'єр-міністра України.

Спочатку міністр виклав всі юридичні підстави для існування абортів в Україні, але потім зазначив, що «демографічна криза в Україні супроводжується низьким рівнем народжуваності та високою загальною смертністю і, в результаті, від'ємним приростом населення. Така ситуація виводить проблему здоров'я і тривалості життя в ранг загальнонаціональних.

Негативний вплив абортів на показники материнської та малюкової смертності на сьогодні ні в кого не викликають сумніву. Щорічно у світі помирає біля 70 тис. жінок від причин, пов'язаних з абортами, що складає 13% усіх материнських втр ... Читати далі »

Переглядів: 840 | Додав: pruxod | Дата: 06.10.2008 | Коментарі (0)

 
Поэты не рождаются случайно,
Они летят на землю с высоты.
Ігор Тальков
Він ледве не став артистом однієї пісні. Знамениті «Чистые пруды» допомогли Ігорю Талькову пробитися на сцену, але зробили його для публіки виключно ліричним героєм. А він хотів співати про честь, про віру, про батьківщину. Його приголомшувала доля Росії. Осягнувши правду про причини і витоки її трагедії, він не міг мовчати і щиро сподівався змінити світ. На початку концерту Тальков завжди робив короткий екскурс в історію. Він згадував доблесне минуле нашого героїчного народу, даючи людям відчути національне коріння. Виконавець говорив, що пісні - це найкоротший шлях до серця і розуму людини. Саме тому вони так проникали в душу, так сприймалися його слухачами.
... Читати далі »
Переглядів: 1330 | Додав: pruxod | Дата: 06.10.2008 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz