MENU
Головна » 2012 » Травень » 17
16 квітня 2012 року в Світлий Вівторок у Обласному зборному пункті, який знаходиться у м. Здолбунів, відбувся День призовника.
Вже стало традицією, що на таку зустріч запрошуються священики.
Настоятель Свято-Казанської парафії м. Здолбунів протоієрей Юрій Шевчук та протодиякон Георгій Пилипчук відслужили молобень подорожуючим.
Також отець Юрій благословив майбутніх воїнів на військову службу та окропив їх святою водою.
Прот. Юрій Шевчук, настоятель Казанського храму м. Здолбунів
 
 
Переглядів: 758 | Додав: pruxod | Дата: 17.05.2012 | Коментарі (0)

«…днесь бо священное Торжество…» (з тропаря святому)
 
Немає, напевно, жодної православної людини, яка не знала б і не шанувала святителя Миколая Мир Лікійських чудотворця. Знають його як дорослі так і діти. Всі його люблять та шанують, всі звертаються до нього в своїх молитвах, просять допомоги та заступництва, укріплення в вірі.
З благословіння Архієпископа Варфоломія в селі Мости Здолбунівського району побувала ікона цього «… великого таинника Божия благодати.» (кондак) з частинкою його святих і «многоцелебных мощей».
Настоятель храму з прихожанами радо зустріли ікону при в’їзді в село біля поклінного хреста. Звідти Хресний хід, під час якого служився молебень, направився до храму, де, після відслуженого акафісту святому, люд Божий зміг з вірою та любов’ю приложитись до його святих мощей, молячись «…отче священноначальниче Ніколае, моли ... Читати далі »
Переглядів: 803 | Додав: pruxod | Дата: 17.05.2012 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz