MENU
Головна » 2009 » Червень » 23 » Православний богословський інститут оголошує набір на 2009-2010 навчальний рік
19:02
Православний богословський інститут оголошує набір на 2009-2010 навчальний рік
Чернівецький православний богословський інститут (Свідоцтво про державну реєстрацію № АОО 708544) є вищим навчальним закладом, освітня діяльність якого спрямована на підготовку фахівців із вищою базовою (бакалаврів церковної журналістики - термін навчання 4 роки) та повною вищою (магістрів церковної журналістики - термін навчання 5 років) богословською та журналістською освітою. Навчання в інституті побудоване на принципах традиційної богословської освіти з отриманням професії церковного журналіста.
Інститут готує творчих спеціалістів  для преси: редакторів, журналістів, організаторів редакційно-видавничого процесу для церковних засобів масової інформації. Крім того, вони здобувають базові знання для роботи з комп'ютером. Вивчають, як підтримувати православні інтернет-ресурси, православне програмне забезпечення, як обслуговувати комп'ютерну техніку, виконувати професійну друкарську підготовку.

Випускники Чернівецького православного богословського інституту можуть бути священнослужителями, церковнослужителями Української Православної Церкви, працювати журналістами в церковних та світських засобах масової інформації, висвітлювати в них все, що стосується духовності, моралі, релігії і Церкви; видавати церковно-релігійні газети, журнали та іншу періодику; засновувати бібліотеки, друкувати духовно-релігійну літературу; викладати в духовних навчальних закладах; провадити дослідження в сфері релігії, історії Церкви, різних богословських наук.   Інститут забезпечує навчальними посібниками, комп'ютерною технікою, має багатий бібліотечний фонд.

В інституті можуть навчатися особи з неповною та повною середньою освітою. Після закінчення терміну навчання студенти отримують диплом церковного зразка.

За довідковою інформацією звертатися за адресою: 58029 м. Чернівці, вул. Марка Черемшини, 10А.  

Тел. (0372) 51-64-46; 57-58-07. www.cpbi.cv.ukrtel.net ;  e-mail: cpbi@meta.ua.
 
 
НА САЙТІ "ПРАВОСЛАВНА ЗДОЛБУНІВЩИНА" З’ЯВИЛАСЯ РУБРИКА "ЗАПИТАННЯ СВЯЩЕНИКУ", ДЕ ВИ МОЖЕТЕ ЗАДАТИ ЗАПИТАННЯ І ПРОЧИТАТИ ВІДПОВІДІ НА ІНШІ ЗАДАНІ ЗАПИТАННЯ: http://pruxod.ucoz.ua/faq/
Переглядів: 878 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz