MENU
Головна » 2008 » Жовтень » 31 » У Львівській єпархії стартував автомобільний хресний хід містами України з іконою Божої Матері «Нерушима стіна»
15:36
У Львівській єпархії стартував автомобільний хресний хід містами України з іконою Божої Матері «Нерушима стіна»
 
30 жовтня у Львові стартував автомобільний хресний хід навколо України з іконою Божої Матері «Нерушима стіна».

«Його мета - молитовно просити Пречисту Богородицю захистити нашу рідну землю від пагубного впливу лжедуховності та аморальності, тоталітарних сект і культів, далеких нашому народу звичаїв і традицій, а також інших способів цивілізаційної експансії. Цій агресивній навалі в останні роки особливо сильно піддаються всі східнослов'янські православні народи», - заявили організатори заходу.

Незвичайний хресний хід проводиться Всеукраїнським братством Олександра Невського з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Митрополита Володимира.

Маршрут проходить через області України по периметру країни: Львівську, Закарпатську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Вінницьку, Одеську, Миколаївську, Херсонську, Крим, Запорізьку, Донецьку, Луганську, Харківську, Сумську, Чернігівську, Київську, Житомирську, Ровенську, Луцьку й Львівську.

«Хресний хід також символічно пройде невеликі відрізки шляху територією Росії та Білорусії, щоб підкреслити єдність трьох гілок російського народу», - повідомив співрозмовник агентства.

Під час заходу його учасники будуть читати молитви та акафісти, а під час зупинок у населених пунктах заплановано зустрічі з духовенством і віруючими. У місцях ночівлі учасників хресного ходу ікона «Нерушима стіна», з благословення правлячих архієреїв і настоятелів храмів, буде виставлятися в місцевих церквах для молебнів і поклоніння.

Учасники хресного ходу, загальна довжина маршруту якого складе близько 10 тис. кілометрів, планують завершити його через кілька тижнів.

Інтерфакс-Релігія

Переглядів: 870 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz