MENU
Головна » 2010 » Вересень » 15 » Звернення братії Свято-Успенської Почаївської Лаври з приводу прийняття нового податкового кодексу України
19:42
Звернення братії Свято-Успенської Почаївської Лаври з приводу прийняття нового податкового кодексу України
 
Президенту України
Прем’єр Міністру України
Голові Верховної Ради України
Народним Депутатам України
Приєднуючись до звернення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України від 17.03.2010 року з питання обговорення нового податкового кодексу України і прийняття його в першому читанні від 17.06.2010 року, до Вас звертається братія Свято-Успенської Почаївської Лаври, одного з найбільших і найдревніших монастирів України. Приводом для цього послужило попрання нашої християнської совісті через введення апокаліптичного числа «666» в обов’язкову систему реєстрації людей з дня їх народження і заміни імені людини на цифровий ключ. Відбувається заміна «комуністичної диктатури» на «економічну», яка збільшує прірву між людиною і Богом. При цьому порушуються Конституційні права і свободи людей (ст.21, 22, 32, 35), які виникають з прийняттям нового податкового кодексу України, поданого Верховній Раді Кабінетом Міністрів України.
Прийняття в другому читанні нового податкового кодексу України не приведе до стабілізації суспільства, посіє недовіру багатомільйонного православного народу до керівництва держави та уряду, не забезпечить розвиток економіки України та її процвітання, а навпаки визве гнів Божий, який проллється на народ і країну. Життя і процвітання народу і держави не може оцінюватися одними економічними досягненнями. Необхідно пам’ятати про духовне життя людей, їх віру і мораль, якими вони живуть. Прийняття вищевказаного податкового кодексу може викликати прояви громадської непокори.
Призиваємо Вас, шановні керівники держави, виважено підійти до запропонованого варіанту нового податкового кодексу України, пам’ятати про майбутнє свого народу і держави, які Вам довірив Бог та не бути помічниками творців тоталітарного світового порядку.
 
http://pravoslavye.org.ua/
Переглядів: 569 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz