MENU
Головна » 2012 » Червень » 12 » Згадка про з’їзд
17:46
Згадка про з’їзд
Нещодавно, 5 червня 2012 року у Свято-Різдво-Богородичному храмі смт Мізоч Здолбунівського району відбувся Перший регіональний з’їзд молоді Здолбунівського благочиння, в якому брали участь молоді люди віком від 15 до 30 років. Саме на такому заході мені пощастило побувати та безпосередньо приймати участь.
Заїзд та реєстрація учасників розпочалася о 8 годині ранку, а вже о 8.30 год відбувся спільний молебень молоді та священників, який очолив благочинний Здолбунівського району протоієрей Олександр Карпюк, після чого нас було ознайомлено з програмою з’їзду.
Захід проходив у храмі та на прилеглій до нього території.
Учасники з’їзду мали змогу прослухати бесіду на тему ‘’Православна молодь в Церкві та суспільстві’’. Після бесіди ми записували на папері запитання, що нас турбують, передавали їх священникам, а згодом мали можливість отримати від них повнозначні та вичерпні відповіді. Після запропонованого столу з солодощами, чаєм та кавою розпочались різноманітні спортивні змагання, переможці яких отримали заохочувальні призи.
На завершення спортивних змагань організатори пригостили нас смачним обідом – «Царською кашею», яка була приготовлена в умовах солдатської польової кухні.
Смачно пообідавши молодь долучилася до вибору однієї з п’яти тем, які проводили священники і старались залучити слухачів саме до своєї теми. Хочеться відзначити, що всі теми, які пропонувалися духівництвом є надзвичайно корисними, важливими та актуальними у нашому житті.
Так як з’їзд проходив на теренах Мізоча, усім присутнім було представлено презентацію селища, його історію, його минуле й сьогодення.
Ще одним яскравим моментом заходу були театральні виступи учасників з’їзду на тему «КВН на приході», де було запропоновано показати цікаві чи просто смішні випадки з приходського життя.
І знову солодкий стіл…
На завершення були фотографії на пам’ять, усі отримали Сертифікати учасника Першого регіонального з’їзду молоді Здолбунівського благочиння, підписані благочинним і завірені печаткою, після чого було відслужено Подячний молебень і підведено підсумки з’їзду.
Протягом усього дня між учасниками та організаторами заходу панувала весела, дружна атмосфера. Тут і бесіди на цікаві теми, і спортивні змагання та інтелектуальні конкурси, і гумористичні сценки… Саме завдяки таким зустрічам ми стаємо ближчими до Бога, до церкви, ми пізнаємо істину життя, разом шукаємо відповіді на запитання, стаємо ближчими один до одного, знаходимо однодумців та нових друзів.
Хочеться висловити щиру вдячність усім організаторам з’їзду за змістовний та цікавий захід, а особливо настоятелю Свято-Різдво-Богородичного храму смт Мізоч протоієрею Олександру Карпюку за гостинність та настоятелю Свято-Миколаївської церкви с. Гільча о.Валерію Усику за запрошення на з’їзд. Бажаю Вам сердечного тепла, родинного затишку, великого щастя та Божого благословення!!!
Анастасія Година учасник Першого регіонального з’їзду молоді Здолбунівського благочиння
Переглядів: 873 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz