MENU
Головна » 2009 » Вересень » 16 » З преподобним Нестором на чолі! Відтепер газета «Известия в Украине» виходитиме з церковним орденом на логотипі
10:31
З преподобним Нестором на чолі! Відтепер газета «Известия в Украине» виходитиме з церковним орденом на логотипі
 
Нагородження журналістів світських телевізійних і друкованих видань, що взяли участь у висвітленні візиту Святішого Патріарха Московського та всієї Русі Кирила в Україну влітку цього року, відбулося минулої п'ятниці, 11 вересня.

Серед інших представників ЗМІ цього дня високу церковну нагороду - орден преподобного Нестора Літописця - одержала головний редактор «Известий в Украине» Яніна Соколовська.

«Известия в Украине» стали першим виданням «Главред Медіа», що одержало орден.

І ось, уже з цього тижня зображення небесного заступника всієї літературної братії - преподобного Нестора - красується на логотипі видання.

Орден Преподобного Нестора Літописця заснований Священним Синодом Української Православної Церкви для нагородження людей та організацій, що виконують просвітницьку функцію в суспільстві, займаються літературною, науковою, адміністративною, благодійною та журналістською діяльністю. А також для заохочення трудів, що сприяють відродженню духовного життя й відновленню православних храмів.

Свого часу ордени преподобного Нестора Літописця одержували священнослужителі, архітектори соборів, мери міст, політичні та громадські діячі.
 
Переглядів: 744 | Додав: pruxod | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz