MENU
Головна » 2012 » Грудень » 30 » Вітаємо з ювілеєм
21:48
Вітаємо з ювілеєм

1 січня 2013р. настоятель Свято-Іоанно-Богословського храму Української Православної Церкви с. Коршів Здолбунівського району протоієрей Володимир Костюк відзначатиме свій ювілей – 50-річчя від дня народження.

Трудове життя настоятеля розпочалося з простої трудової професії тракториста. Але по велінню серця і Божому благословенню з 1 вересня 1990 року його життя докорінно змінилося. Він вступив до Київської духовної семінарії. Пізніше закінчив духовну академію. 4 грудня 1991 року рукоположений в сан священика. З того часу отець Володимир трудився на пастирській ниві в м. Києві, Сарнинському районі, селах Будераж і Буща Здолбунівського району. З 21 лютого 2011 року отця Володимира призначено настоятелем новоутвореної  Свято-Іоанно-Богословської парафії с. Коршів. Парафіяни люблять і поважають свого настоятеля. Знають його як мудрого і розсудливого духовного наставника, котрому не байдужі людські долі.

І з дорослими й малими настоятель вміє знайти спільну мову, дати пораду. Часто відвідує одиноких стареньких людей вдома, морально підтримує їх. А в храмі звершує молитви за їх здоров’я.  

За короткий час на нашій парафії отець Володимир зумів заслужити повагу, розуміння своїх парафіян та священиків благочиння. Підтвердженням цього є святкування престольного празника на Іоанна Богослова. На соборну молитву прибуло багато співбратів-священиків Здолбунівського благочиння. Вони помолилися і побажали духовних сил і наснаги отцю Володимиру як будівничому нового храму, адже з Божого благословення, по бажанню жителів села, під керівництвом настоятеля розпочато будівництво нового храму в центрі села. Під храм вже освячено місце, завезено частину будівельних матеріалів, викопано фундамент. Нехай цей храм постане в скорому часі.

Велике прохання до всіх, хто має можливість допомогти у будівництві, долучитися до цієї важливої для спасіння душі справи. Будемо щиро вдячні за будь яку молитовну та фінансову допомогу.

Віримо, що храм буде збудовано, а Ви отець Володимир служіть в ньому з радістю й во благо спасіння Вашої пастви. Многая і благая літа!


***

Парафіяни, які щиро вдячні отцю Володимиру за теплі молитви, простоту і людяність, сердечно вітають свого духовного наставника, просять у Бога для нього доброго здоров’я та щедрої помочі в його подальших пастирських трудах на многії літа.

 

Життя прожить – не поле перейти,

Цю істину повинен кожен знати

І мудро зважувать свій крок,

Коли в житті дорогу обирати.

 

Помилки не зробили Ви в житті,

Вибрані Богом Ви, тому й щасливі.

Бо це ж не кожному Господь дає -

Трудитись на Господній ниві.

 

А на нелегке пастирське життя

Всевишній мусить Вас благословити.

Скільки зусиль, терпіння треба мать,

Щоб в злагоді з людьми і Богом жити.

 

Всього два роки в селі Коршеві

На ниві пастирській Ви послужили,

Та скільки вже зробили добрих справ

І світлом людські душі осінили.

 

Ми гордо кажем – настоятель наш!

А за цим «Наш» - повага вдячність і довіра.

Спасибі Вам, що Ви ведете нас

Шляхом любові Божої і віри.

 

Живете Ви життям парафіян,

Ділите з ними радості й печалі

І непомітно п’ятдесят

Для Вас зозулі накували.

Шановний ювіляре наш,

Хай доля завжди буде щедрою до Вас

Та збереже міцне здоров’я,

Дарує роки, сповнені любов’ю

І многії  й благії літа

На ниві пастирській служити.

Нехай Вас Бог благословляє і щедру поміч посилає.

Переглядів: 1081 | Додав: pruxod | Теги: Свято-Іоанно-Богословський храм, ювілей, Коршів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz