MENU
Головна » 2012 » Червень » 12 » Вцілому програма з’їзду була багатогранною і різнобарвною
15:24
Вцілому програма з’їзду була багатогранною і різнобарвною
Перший регіональний з’їзд молоді Здолбунівського благочиния ставив своїм завданням вдосконалити ставлення до Церкви нашої молоді. Величезний потік інформації, яку отримує молоде покоління сьогодні,не дає змоги пояснити великий ряд духовних питань, які турбують їх. Тому організатори з’їзду, священники, намагалися донести до молоді правдиву інформацію про сучасне життя Церкви, цінності православної віри, норми церковного життя.
Сучасна молодь, володіючи певними знаннями, в своїй більшості не має православних пере­конань, які приведуть її до життя во Христі. Тому на з’їзді і було обговорено чимало наболілих питань, які турбують молодь. В розмові з нею було вияснено, що найбільш вдало пройшли: спортивний конкурс, театралізовані сцени із життя Церкви, конкурс запитань і відповідей, обговорення церковних проблемних питань в групах.
Вцілому програма з’їзду була багатогранною і різнобарвною. Різноманітні ігри та конкурси зближували молодь, давали їм можливість реалізувати свої здібності та дарування. В своїх зауваженнях мо­лодь висловила думку про можливість більш різноманітно проявляти свої дарування через конкурси співу, гри на музичних інструментах, читання віршів на релігійну тематику та ін.
Невеличке розчарування внесли катаклізми погоди - дощ, шквальний вітер і холод. Але вцілому з’їзд позитивно вплинув на його учасників. Адже кожен вікрив для себе щось нове, дізнався чимало новин, відчув близькість і тепло друзів по Вірі та взаєморозуміння між Церквою та молоддю.
У спільній молитві до Господа молодь відчула єдність сердець, єдність наших стремлінь, бо така молитва не знає кордонів і відстаней, вона об’єднує наші душі і серця. Адже молитовне єднання молоді підносить нас від землі в небесні обителі, де ми можемо відчувати велику славу Спасителя, який дає нам життя і дихання, укріплює нас в єдності та любові. На таких зібраннях ми відчуваємо любов Господа нашого Іісуса Христа, небесний Покров Пречистої Богородиці і наших небесних покровителів, які завжди невидимо з нами.
Сучасній молоді без допомоги Божої важко творити добро, бути перед Ним чистими і благородними. Священики нашого благочиния дякують організа­торам з’їзду за проведену роботу.
Нехай такі з’їзди проходять якомога частіше.
Ієрей Василій Киричук, настоятель Свято-Георгіївського храму м. Здолбунів, магістр богослов’я Острозької академії
Переглядів: 893 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz