MENU
Головна » 2013 » Червень » 21 » В Георгіївському храмі с Кунин оновилися ікони (ОНОВЛЕНО)
06:40
В Георгіївському храмі с Кунин оновилися ікони (ОНОВЛЕНО)
18 червня в Георгіївському храмі с Кунин відбулись збори священиків благочиння, що беруть участь у регіональному з’їзді молоді 26-28 червня.
Перед зборами було відслужено молебень з акафістом перед оновленою спускною іконою Почаївської Божої Матері.
Близько місяця тому, настоятель храму протоієрей Георгій Блощенко, помітив, що ікона переливається різними кольорами й подумав, що її освітлює сонце. За кілька днів, в неділю, було помічено, що ікона оновилася.
Приблизно за тиждень, подібне відбулося й з іконою святого Георгія Побідоносця, що вміщена над вхідними дверима храму.

Фото:

Оновлена ікона
(З боків видно, якою ікона була до оновлення)

Під час читання акафіста

Збори молодіжного відділу Здолбунівського благочиння

У вівторок 18 червня 2013 року  в Свято-Георгіївському храмі с.Кунин відбулися збори духовенства  в зв’язку з організацією роботи з молоддю в Здолбунівському благочинню. В цьому храмі оновилися дві ікони: спускна ікона Почаївської  Божої Матері та великомученика Георгія Побідоносця. Перед  зборами був відслужений молебень з акафістом до Почаївської ікони Божої Матері, а після молитви та поклоніння святим іконам  розпочалося зібрання. На зборах вирішувалися питання щодо проведення молодіжного з’їзду, котрий має відбутися 26-28 червня поточного року. Розглядалися питання щодо організації проведення з’їзду, харчування, проживання, фінансового забезпечення, умов техніки безпеки, духовно-просвітницької опіки, спортивного дозвілля, тощо. Всі обговорені та вирішені питання було прийнято  впровадити в життя. Захід планується провести на базі Свято-Чудо-Михайлівської парафії с. Мости Здолбунівського району для молоді з парафій благочиння в кількості близько 60-ти чоловік  та  залучити 19 священиків благочиння для організації проведення з’їзду.

 Керівник відділу розвитку духовності серед молоді Здолбунівського благочиння свящ. Юрій Линка

Переглядів: 2065 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz