MENU
Головна » 2010 » Серпень » 24 » У день 19-річниці Незалежності України Предстоятель Української Православної Церкви молився у Києво-Печерській Лаврі
13:15
У день 19-річниці Незалежності України Предстоятель Української Православної Церкви молився у Києво-Печерській Лаврі
 
24 серпня, у день 19-річниці Незалежності України, Блаженніший Митрополит Володимир відправив молебень на площі перед Свято-Успенським собором Києво-Печерської Лаври.

Підносячи подячні молитви до Бога, Владика Володимир попросив у Всевишнього благословення та благополуччя для Української держави, її народу і керівництва.
За богослужінням молився Президент України Віктор Янукович, прем’єр-міністр України Микола Азаров, голова Верховної Ради України Володимир Литвин, вітчизняні урядовці, парламентарі та інші високопосадовці.
Після молебню Архіпастир побажав Президенту України Божої допомоги і успіхів у керуванні нашою державою та процвітання і розвитку нашій країні:
«Нехай же Господь береже Вас, Вікторе Федоровичу, від усілякого лиха захищає, нехай дає сили і розум і добре серце, щоби творити ту добру справу, на яку поставив Вас наш народ і Сам Господь. Нехай буде з Вами допомога Божа нехай над нашою Україною завжди буде благословення Господнє на процвітання, подальший розвиток її та всіх громадян», - зокрема відзначив він.
В свою чергу Голова держави звернувся до присутніх словом, у якому привітав присутніх із Днем незалежності:
«Ми сьогодні молились, щоб Господь дарував нам мир і щастя нашому народові. Я вірю, що ми зможемо власними руками побудувати сильну державу, якою ми будемо пишатися і яку будуть поважати в світі. Я знаю, що без віри в нашого Господа Бога не можливо нічого зробити. Тому будемо молитися, щоб Він дарував нашій державі спокій, а нам усім розуміння і бажання жити в мирі та сильній країні », - зазначив Президент України Віктор Янукович.
 
http://orthodox.org.ua/
Переглядів: 682 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Сергій • 11:38, 13.09.2010
Людям залишається тільки молитись за сильну країну. РR РR РR РR РR РR
РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR РR
avatar

Сайт створено у системі uCoz