MENU
Головна » 2009 » Вересень » 29 » Розпочав роботу Інтернет-сайт Фестивалю православних ЗМІ
13:31
Розпочав роботу Інтернет-сайт Фестивалю православних ЗМІ
 
Інтернет-ресурс Фестивалю православних ЗМІ відкрився за адресою www.festzmi.org і призначений інформаційно супроводжувати підготовку та проведення першого форуму православних журналістів України. На сайті розміщено інформацію про фестиваль та його ключові події, програму заходів і документи для тих, хто бажає взяти участь.

Щодня оновлюється перелік учасників, які вже подали заявки на фестиваль.

Відкрито для рейтингового голосування презентацію проектів. Усі бажаючі мають змогу ознайомитися з представленими в рубриці як самостійними друкованими виданнями та телевізійними програмами, так і окремими рубриками і сюжетами, що готуються до випуску в єпархіях та місцевих ЗМІ. Розділ оновлюватиметься з надходженням нових презентацій. Найкращі медіа-проекти, відібрані за результатами голосування, буде відзначено на першому Фестивалі православних ЗМІ.

Презентувати своє видання, навіть якщо редакція чи творчий колектив не планує брати безпосередню участь у фестивалі, можна, заповнивши відповідну форму презентації та надіславши її на адресу оргкомітету: festzmi@gmail.com.  

Про хід підготовки та проведення фестивалю на сайті повідомлятиме розділ новин, аналітичні та інформаційні матеріали з актуальних питань православної журналістики розміщуватимуться в розділі «Матеріали».

Також Синодальний інформаційно-просвітницький відділ, що з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира виступає організатором фестивалю православних ЗМІ, планує незабаром відкрити на базі сайту повний каталог медіа-ресурсів Української Православної Церкви. Користувачі зможуть самі додавати до каталогу відсутній ЗМІ чи коригувати відомості в разі можливих змін.

Сайт надає можливість стати віртуальним учасником фестивалю. Після реєстрації користувач матиме змогу виставляти свої матеріали - публікації, новини, висловлювати думки з того чи іншого приводу тощо.

Після відкриття фестивалю ресурс детально висвітлюватиме роботу форуму, тут буде розміщено доповіді учасників та їхні коментарі.
 
Переглядів: 755 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz