MENU
Головна » 2013 » Лютий » 16 » Різдвяний молодіжний форум
14:39
Різдвяний молодіжний форум

Різдвяні дні для Рівненської єпархії відзначаються не лише прославленням Богонемовляти Христа в колядках, але й традиційними Різдвяними форумами, що проводить відділ по розвитку духовності серед молоді. Зазвичай, ці форуми проходять по згрупованих благочинних, кількість яких складає чотири. В даному випадку, група, що складається зі Здолбунівського та Острозького благочинь, проводила свій форум 16 січня у Свято-Троїцькому чоловічому монастирі с. Межиричі Острозького району.

Захід розпочався в храмі з молебню на початок всякого доброго діла. Були присутні благочинний Острозького благочиння прот. Олександр Максимюк, благочинний Здолбунівського благочиння прот. Олександр Карпюк, керівник молодіжного відділу єпархії прот. Василій Романюк, керівники та працівники районних молодіжних відділів Острозького та Здолбунівського районів, а також близько сорока осіб небайдужої молоді.

Під час зустрічі розглядалися теми, що пов'язуються з відношенням Новонародженого Спасителя та нашого життя, розкриття значення канонічного зображення ікони Різдва, жертовна любов Бога до світу та притаманність жертовності в нашому житті, гострі кути нашої вседозволеності, ціль нашого існування і т.д. Також розглядалися всі питання, які турбували присутніх і котрі пролунали під час зустрічі.

На завершення зустрічі, всі присутні наситившись духовно підчас бесід, подякували братії монастиря і за смачну монастирську трапезу, котрою ті гостинно пригощали учасників форуму. Як ми бачимо, подібні зібрання згуртовують молодь з Церквою, викривають в них цінність духовного життя тим самим направляють блукаючі душі молодих лутників життєвої пустелі до Того, Котрий заради нас прийшов в цей грішний світ і дарує нам спасіння.

Керівник відділу розвитку духовності серед молоді Здолбунівського району свящ.Юрїй Линка

Переглядів: 696 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz