MENU
Головна » 2009 » Грудень » 7 » Престольне свято у Здолбунові + ФОТО
15:14
Престольне свято у Здолбунові + ФОТО
7 грудня парафіяни Свято-Катеринівського храму на чолі з настоятелем митрофорним протоієреєм Олександром Єгоровим молитовно відсвяткували Престольний Празник.
На запрошення настоятеля храму, богослужіння очолив Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій.
Співслужили Владиці секретар Рівненського єпархіального управління митрофорний протоієрей Іоанн Солодчук, намісник Свято-Успенського чоловічого монастиря архімандрит Савватій (Хомазюк), благочинний Здолбунівського району митрофорний протоієрей Олександр Карпюк, благочинний І Дубенського благочиння митрофорний протоієрей Михаїл Мушка, духовенство Здолбунівського та інших благочинь.
Після Божественоої Літургії було звершено хресний хід зі святковим молебнем навколо храму, та були виголошені уставні многоліття.
Біля могили бувшого настоятеля храму і благочинного Здолбунівського району протоієрея Миколая Ярощука було звершено заупокійну літію.
Владика виголосив змістовну проповідь на тему свята, розповів про життя і страждання святої великомучениці Єкатерини, закликав всіх присутніх триматися православної віри і бути готовими відстоювати її, як це робили угодники Божі, серед яких були й великомученики і мученики.
Настоятель подякував Владиці за спільну молитву й завірив, що буде вести до спасіння ввірене йому духовну паству.
Також священики й паломники-богомольці були запрошені на святкову трапезу.
Потрібно відмітити, що це був перший престольний празник настоятеля Свято-Єкатеринівського храму м. Здолбунів протоієрея Олександра Єгорова.
 
СВЯТАЯ ВЕЛИКОМУЧЕНИЦЕ ЕКАТЕРИНО, МОЛИ БОГА О НАС!
 
ФОТОРЕПОРТАЖ:
 
Читаються Вхідні молитви
 
Владика Варфоломій молиться за живих і пмерлих
 
 
 
На Великому Вході
 
Під час співу "Вірую"
 
"Со страхом Божиим и веро приступите"
 
 
Літія на могилі протоієрея Миколая Ярощука
Переглядів: 943 | Додав: pruxod | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz