MENU
Головна » 2013 » Травень » 14 » Оновлення храму, як символ оновлення душі
20:39
Оновлення храму, як символ оновлення душі

Великий піст – це самий кращий час для очищення та оновлення душі кожного християнина.

Саме у Великий піст кожна людина, яка живе церковним життям, намагається удосконалити себе, побороти ті чи інші пороки своєї душі, як можна краще прикрасити себе різними добрими вчинками та справами і у великій радості зустріти найбільший та найсвітліший празник – Христове Воскресіння.

Так само трудяться над собою прихожани села Цурків. Вони намагаються оновити до свята не лише свій духовний храм, а й прикрасити храм земний – свою найулюбленішу церкву в честь святої Параскеви.

Цього року, саме у Великий піст, припали роботи по реконструкції храму та його території.

Спочатку прихожани своїми руками розчищали подвіря від старих та небезпечних дерев. Обпилювали їх, зрізали, збирали всі обпавші гілочки. А коли крізь дерева почали золотіти купола, то вирішили оновити й покрівлю церкви. Для цього, звичайно, необхідні кошти, які цурківчани з радістю жертвували на Дім Божий. Закупивши необхідні матеріали, майстри трудилися кілька тижнів аби церква зустрічала Паску у новому вбранні.

Та прикрасити вирішили не лише зовнішній вигляд храму, але й середину. Була очищена та оновлена утварь, виконані деякі інші ремонтні роботи…

І стоїть красується сьогодні цурківський храм. Чекають з нетерпінням і всі прихожани пасхальної служби в оновленому їхніми стараннями храмі.

 Настоятель храму, священик Олександр Мусієнко

Переглядів: 871 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz