MENU
Головна » 2009 » Жовтень » 13 » Ювілей благочинного + фоторепортаж
18:55
Ювілей благочинного + фоторепортаж
12 жовтня 2009 року благочинний Здолбунівського району митрофорний протоієрей Олександр Карпюк молитовно відзначив 40-річчя від дня народження.
О 8 годині у Різдво-Богородичному храмі смт. Мізоч, де о. Олександр є настоятелем, було відслужено Водосвятний молебень.
О 9 годині до храму прибув Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій.
Біля входу до храму Владику зустрічали староста храму Валерій Гаврилюк та касир Любов Гнатюк.
Благочинний виголосив вітальне слово та запросив Владику до храму. Отець Олександр просив у Владики благословіння для всіх присутніх у храмі, а також помолитися за храм та за всіх парафіян.
Владика відслужив святу Божественну Літургію.
За Літургією молилися секретар Рівненської єпархії отець Іоанн Солодчук, благочинні Гощанського, ІІ Дубенського, Млинівського, Острозького та Радивилівського благочинь, які відгукнулися на запрошення о. Олександра і молитовно розділили радість святкового богослужіння. Також возносили свої молитви і священики Здолбунівського благочиння, які прибули на святкування.
Після Божественної Літургії Владика очолив Подячний молебень, преред яким виголосив добрі, теплі та щирі слова на адресу о. Олександра та побажав йому Божого благословення у дальнійшому житті. Після молебню Владика вручив у нагороду благочинному орден Різдва Христового, яким ювіляр був нагороджений за клопотанням Владики Варфоломія Блаженнійшим Володимиром Митрополитом Київським і всієї України та святу просфору.
Вітали о. Олександра і благочинні, від імені яких зі словом привітання звернувся до ювіляра Євгеній Новосад, благочинний ІІ Дубенського благочиння.
Від священства Здолбунівського благочиння слово мав о. Юрій Шевчук, настоятель Свято-Казанського храму м. Здолбунів. Після слів вітання і добрих побажань він вручив від священиків храмів Здолбунівщини святий хрест з прикрасами.
Також вітали ювіляра представники влади, бізнесу, церковні активісти, парафіяни та всі присутні. Серед гостей були Мельник Яків Романович, заступник голови районної ради, Царук Сергій Йосипович, генеральний деректор ВАТ "Волинь-Цемент", голова селищної ради Похилюк Богдан Юрійович та секретар Романюк Ірина Олександрівна, меценат храму та смт. Мізоч Андріюк Олександр Мусійович, директор школи-інтернату смт. Мізоч Тропець Тамара Петрівна та інші шановні гості.
На закінчення блангочинний приймав вітання від всіх присутніх у храмі, які цілували святий хрест та висловлювали свої добрі побажання.
Також відбувся святковий обід, над приготуванням якого потрудилися працівники кафе "Мрія", що у смт. Мізоч.
Отець Олександр дякував Владиці Варфоломію та всім гостям за спільну молитву та щирі привітання.
 
ДО ВАШОЇ УВАГИ ФОТОРЕПОРТАЖ СВЯТКУВАННЯ
 
о. Василій Начев та о. Василій Киричук
на Водосвятному молебні
 
о. Олександр та м. Ірина перед богослужінням
 
Староста та касир храму
готуються до зустрічі Владики
 
Владика благословляє віруючих
перед входом до храму
 
Благочинний вітає Владику у храмі
 
Вхідні молитви
 
 
 
 
Під час богослужіння
 
Протодиякон Василій Дворак читає Євангеліє
 
На Великому вході
 
Слово Владики перед молебнем
 
Орден Різдва Христового
 
Вручення святої просфори
 
Вручення ордена
 
Фото на згадку
 
Священики благочиння вітають благочинного
 
Вітання від церковної ради храму
 
Благочинний дякує присутнім
 
Фотографував отець Юрій Линка, настоятель Свято-Троїцького храму с. Дермань
Переглядів: 1622 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz