MENU
Головна » 2009 » Вересень » 13 » 70-літній ювілей заштатного священика Здолбунівського благочиння протоієрея Миколая Мороза
15:14
70-літній ювілей заштатного священика Здолбунівського благочиння протоієрея Миколая Мороза
14 вересня заштатний священик Здолбунівського благочиння протоієрей Миколай Мороз, житель с. Дермань, святкує 70-літній ювілей від дня народження. Також у цьому місяці виповнюється 35 років від рукоположення о. Миколая у сан диякона.
13 вересня, о. Миколай служив службу у приходському Свято-Троїцькому храмі с. Дермань. Співслужив йому настоятель храму о. Юрій Линка.
Після закінчення богослужіння, виконуючи благословіння Архієпископа Рівненського і Острозького Варфоломія, до храму прибули благочинний Здолбунівського району протоієрей Олександр Карпюк та настоятель Різдво-Богородичного храму с. Білашів Здолбунівського району ієрей Василій Ярошик. Потрібно зазначити, що саме у храмі с. Білашів о. Миколай багато років прослужив настоятелем.
Благочинний привітав о. Ніколая з ювілеєм, побажав здоров’я, багато років життя, духовних сил у служінні Богу і людям. Адже отець Миколай, будучи заштатним священиком, завжди присутній на богослужінні у храмі с. Дермань, або, на прохання благочинного, й у інших храмах благочиння. Також о. Миколай допомагає духівнику благочиння сповідати священиків.
Отцю Миколаю була вручена грамота Блаженнішого Митрополита Київського і Всієї України Володимира, Предстоятеля Української Православної Церкви.
Від священиків Здолбунівського благочиння о. Миколаю було подаровано ікону преподобного Амфілохія Почаївського з написом: "Митроф. Протоієрею Миколаю Морозу в день 70-ліття від священства Здолбунівського благочиння".
Від настоятеля храму с. Дермань, парафіян та хористів ювіляру було вручено ікону святителя Миколая Чудотворця.
Отець Миколай щиро подякував всім за привітання, після чого було виголошено уставне многоліття.
 
ПРОПОНУЄМО ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОГРАФІЇ
 
Подарована ікона святого предобного Амфілохія Почаївського
 
Слово вітання благочинного
 
Вручення грамоти Блаженнішого Володимира
 
Вручення ікони
 
Отець Ніколай дякує за привітання
 
Настоятель храму с. Дермань вітає о. Миколая
 
Привітання від хористів
 
"Многая літа"
 
Фото на згадку
 
З ФОТОАРХІВУ ОТЦЯ МИКОЛАЯ
 
Отець Миколай на проскомидії у Дерманському монастирі
з покійним благочинним о. Миколаєм Ярощуком
 
В храмі с. Білашів
 
На погості храму с. Білашів
 
 
Диякон Миколай Мороз
 
Диякон Миколай Мороз (з свічею) біля храму с. Здовбиця
Переглядів: 1821 | Додав: pruxod | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz