MENU
Головна » 2010 » Березень » 1 » 28 лютого відбулося освячення нвчального центру Мізоцького РТП
17:43
28 лютого відбулося освячення нвчального центру Мізоцького РТП
 
28 лютого відбулося освячення навчального центру Мізоцького РТП (ремонтно-транспортного підприємства).
Освячення звершив благочинний Здолбунівського району, настоятель Різдво-Богородичного храму смт. Мізоч протоієрей Олександр Карпюк. Співали під час богослужіння хористи Мізоцького храму на чолі з регентом Овдіюк Надією Миколаївною.
Навчальний центр - це прекрасне, сучасне, двохповерхове приміщення у якому обладнані класи-кабінети: правил дорожнього руху, будови та експлуатації транспортних засобів категорії А, В,  будови та експлуатації транспортних засобів категорії С,D, Е і комп’ютерний клас для вивчення правил дорожнього руху та безпеки руху.
Також були освячні легкові автомобілі для проведення практичного водіння, марки Ланос Деу, мотоцикл та вантажні автомобілі.
Відкриття навчального центру стало можливим старанням мецената смт. Мізоч Андріюка Олександра Мусійовича та керівника РТП Тимощука Миколи Олексійовича.
На відкритті навчального центру також були присутніми і брали участь у молитві голова Здолбунівської райради Тимощук Василь Олексійович, заступник голови Здолбунівської райради Мельник Яків Романович, директор Здолбунівського центру зайнятості Бабіч Сергій Михайлович, сільський голова Похилюк Богдан Юрійович, ветеран-керівник РТП Максімцев Роман Димидович, працівники навчального центру
Здобути освіту у навчальному центрі матимуть всі бажаючі, яких буде немало з огляду на те, що це єдиний заклад в районі, де навчаючись, можна отримати посвідчення водія всіх можливих категорій.
 
ФОТО
 
 
 
 
 
 
 
Під час освячення
 
Фото на згадку
Переглядів: 1015 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
1
1 Юліанія • 18:14, 01.03.2010
Дуже корисна справа!!!Нехай допомагає Бог!
avatar

Сайт створено у системі uCoz