MENU
Головна » 2009 » Березень » 9 » Мощі свят. Спиридона Триміфунтського прибудуть до України за тиждень після Великодня —26 квітня— й перебуватимуть в Україні впродовж місяця
20:40
Мощі свят. Спиридона Триміфунтського прибудуть до України за тиждень після Великодня —26 квітня— й перебуватимуть в Україні впродовж місяця
 
Мощі святителя Спиридона Триміфунтського прибудуть до Києва 26 квітня, коли Православна Церква вшановуватиме апостола Фому та відзначатиме Антипасху.

За попередніми домовленостями, тиждень - з 26 квітня до 3 травня святиню буде виставлено для поклоніння в храмах Києво-Печерської Лаври. Ще один тиждень - до 10 травня - мощі перебуватимуть у Всехсвятському храмі в парку будівництва кафедрального Свято-Воскресенського собору УПЦ.

З 10 травня святиню провезуть по обласних центрах України.

До прибуття визначної святині християнства в Українській Православній Церкві готується до видання книжка з житієм та акафістом святому чудотворцю Спиридону. Також буде видано ікони цього шанованого святителя та виготовлено телевізійну стрічку, присвячену його житію та подвигам.
 
Переглядів: 854 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz