MENU
Головна » 2010 » Серпень » 16 » ВИПУСКНИЙ У ЗАЛІЗНИЧНОМУ ЛІЦЕЇ
18:00
ВИПУСКНИЙ У ЗАЛІЗНИЧНОМУ ЛІЦЕЇ
 
30 червня у Здолбунівському професійному ліцеї залізничного транспорту відбулися урочисті заходи, з нагоди закінчення навчання і отримання ліцеїстами дипломів про набуття професійної освіти.
На запрошення дирекції цього навчального закладу участь у святі взяли: настоятель Свято-Катеринівського храму протоієрей Олександр Єгоров, клірик храму Казанської ікони Божої Матері протоієрей Рустік Мельничук, диякон Роман Цукало і хор Катеринівського храму.
Ще стараннями колишнього настоятеля Катеринівського храму протоієрея Миколая Ярощука у ліцеї була побудована капличка, яку було освячено протоієреєм Юрієм Шевчуком у 2004-му році.
Слід відзначити, що це єдиний навчальний заклад у місті, у якому є подібна святиня.
Тому на протязі всіх цих років, двічі на рік, біля каплички проводяться богослужіння, з нагоди початку навчального року, у вересні, та по закінченню навчання у ліцеї, в червні місяці.
Ось і в кінці цього навчального року на подвір'я ліцею прийшли ліцеїсти, батьки, дирекція, запрошені гості, щоб привітати випускників з закінченням навчання, одержанням професійної освіти.
На початку урочистостей священиками було відслужено подячний молебень, виголошено «Многая літа», після чого всіх ліцеїстів було окроплено освяченою водою. При отриманні дипломів ліцеїстами, їм було вручено іконки Пресвятої Богородиці.
Протоієрей Олександр Єгоров
 
"Православне Полісся"
Переглядів: 712 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz