MENU
Головна » 2012 » Лютий » 8 » Відбувся турнір з міні-футболу серед православних команд
22:49
Відбувся турнір з міні-футболу серед православних команд
Православна молодь храму Преподобного Агапіта Печерського (військовий госпіталь м. Рівне) активно займається волонтерською діяльністю. Молоді люди постійно відвідують Рівненський будинок дитини, активно беруть участь у виховному процесі дошкільнят. Одним з напрямів діяльності волонтерів являється зібрання коштів для дітей-сиріт. Так протягом декількох років до дня святителя Миколая Чудотворця прихожани храму збирають певні кошти для Будинку дитини.
Такий же збір коштів вирішено було провести і в період Різдвяних свят. Для цього молодь храму Преподобного Агапіта Печерського організувала та провела 29 січня 2012 року Перший благодійний турнір з міні-футболу серед православних команд. Особливо потрудився в цій благій справі Молчанов Роман. В турнірі взяли участь п’ять команд: Свято-Миколаївського та Петропавлівського храмів м. Рівне, Свято-Покровського храму с. Велика Омеляна та дві команди храму Преподобного Агапіта Печерського. Кожна команда пожертвувала кошти, які підуть на потреби Будинку дитини м. Рівне. Всього за турнір було зібрано 1580 гривень.
Турнір розпочався молебнем перед початком доброго діла, який було відслужено настоятелем храму протоієреєм Вадимом Петровським. Після молебню та окроплення учасників святою водою розпочалися змагання. Кожна гра проходила в запеклій та відчайдушній боротьбі. Молоді православні футболісти показали досить високий рівень підготовки. За підсумками турніру перемогу здобула команда Свято-Покровського храму с. Велика Омеляна, яка отримала цінний приз – кубок. Відрадно, що разом з командою приїхав настоятель цього храму священик Іоанн Дячук із численними вболівальниками – молодими прихожанами. Також всі команди отримали передані Архієпископом Рівненським і Острозьким Варфоломієм благословенні грамоти та торти, а всі учасники – іконки, молитвослови та свічки зі Святої Землі.
Протоієрей Вадим Петровський
 
http://pravoslavye.org.ua/
Переглядів: 638 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz