MENU
Головна » 2011 » Січень » 30 » Шановані гості у Мостах + фото
20:34
Шановані гості у Мостах + фото
Зоря зійшла, вставайте люди,
Бог посилає свято нам,
Церковний дзвін зі сну нас будить
І кличе всіх у Божий храм.
Слава про народження Іісуса Христа, Божої Дитинки, Яка прийшла, щоб врятувати грішних людей, рознеслась нещодавно над усім православним світом. Церковні дзвони, сповіщаючи радісну новину, збирали силу-силенну православного люду і до великих храмів і до маленьких церковок.
Святкову атмосферу Різдва Христового цьогоріч ще раз змогли відчути прихожани і гості храму Чуда Архістратига Михаїла с. Мости Здолбунівського району. До місцевої церкви у ці дні завітали шановні гості – народний депутат України Сулковський П. Г., голова Здолбунівської РДА Євчук М. П., голова Здолбунівської райради Тимощук В. О., заступник голови Здолбунівської райради, наш земляк Мельник Я. Р., сільський голова Баранов В. Ф.
Перед жителями села виступив народний депутат Сулковський П. Г., який окреслив економічні і соціальні завдання, що стоять перед нашою державою, привітав усіх присутніх зі святами, побажав, щоб в оселях жителів с. Мости завжди панували злагода, любов і тепло й пообіцяв, що в цьому році кожну хату зігріє голубий газовий вогник. Також Павло Гнатович вніс пожертву на храм і Недільну школу, пообіцяв сприяти встановленню сучасних вікон у церковному будинку, що будується.
Прихожани храму, на чолі з шанованим усіма жителями настоятелем храму отцем Василієм Начевим, щиро дякували депутату й гостям.
Колядками і духовною піснею прославляли Різдво Христове учні Недільної школи, церковний хор, усі присутні у храмі прихожани і гості.
Мельник Ніна, с. Мости
 
ФОТО:
 
 
 
 
Переглядів: 794 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz