MENU
Головна » 2011 » Серпень » 12 » Сердечна молитва
07:31
Сердечна молитва
 
У Миротині знову подія. Щорічно, 5 серпня, тут відбувається богослужіння на честь Почаївської ікони Божої Матері. На один день наше невеличке село перетворюється на частинку Почаєва. До нас їдуть паломники з ближніх сіл і міст, ті, котрі не мають можливості поїхати у Почаївську Лавру.
Ось і в цьому році завітали на свято до Пресвятої Богородиці аж 11 священників, які привезли з собою і своїх прихожан, щоб вони змогли розділити з нами радість спільної молитви. Та це свято було особливим ще по одній причині. Адже з центрального аналоя усіх вітала Сама Пресвята Діва Почаївська. Ця прекрасна ікона, саме у її свято, була пожертвувана на храм, щоб укріпити настоятеля, прихожан, відвести все лихе від цього приходу.
Священники вийшли до ікони, щоб відслужити акафіст. Лилася мелодія, душа раділа і хотілося злетіти до небес. Після Святої Літургії всі хресним ходом пішли до каплички, побудованої на честь Діви Марії Почаївської.
Після святкового молебню і привітальних слів благочинного отця Олександра, укріпивши усіх прихожан і паломників духовною їжею настоятель храму отець Олег запросив підкріпитися тілесно.
Гарний у нас храм, маленький, але у ньому завжди знайдеться місце для всіх, хто хоче помолитися. Але ми немічні. Часто не вміємо молитися, не знаємо чого просити, гадки не маємо чого нам власне треба і для чого нас Господь послав у цей світ. Одному Йому все відомо. А Матір Божа наша Заступниця і Покровителька. Просимо Тебе, щиро молися за нас Пресвята Діво Маріє. Хай Господь пошле нам мудрість і направить нас, щоб ми не робили лихого ні собі ні своїм ближнім.
 
ФОТО:
 
Хористи храму під час богослужіння
 
Перед богослужінням
 
У храмі

 
... а в цей час готується святковий обід

 
Отець Іоанн Дубинецький звершує Проскомидію

 
Благочинний читає святе Євангеліє

 
Перед Хресним ходом у храмі

 
Хресний хід навколо храму

 
Священики з подарованою іконою Богоматері
 
Хресний хід прямує до каплички

 
Капличка

 
 
Під час молебню
 
Благочинний виголошує проповідь
Переглядів: 784 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz