MENU
Головна » 2013 » Лютий » 11 » Різдвяний молодіжний форум Острозького та Здолбунівського благочинь
10:23
Різдвяний молодіжний форум Острозького та Здолбунівського благочинь

З благословення Високопреосвященійшого Варфоломія архієпископа Рівненського і Острозького у Свято-Троїцькому Межиріцькому чоловічому монастирі Острозького району відбувся молодіжний Різдвяний форум. Молодь та духовенство котрі приймали участь у молодіжному форумі зібралися із Здолбунівського та Острозького благочинь. Також у форумі взяли участь благочинні обох благочинь.

Перед початком роботи у головному монастирському храмі був відслужений молебень перед початком доброго діла, після завершення якого благочинний Острозького району протоієрей Олександр Максимюк привітав усіх з Різдвяними та новорічними святами та побажав плідної праці у розвитку духовності серед молоді. В подальшому в актовому приміщенні розпочалася сама бесіда із молоддю, котру відкрив голова Рівненського молодіжного єпархіального відділу протоієрей Василій Романюк. У бесіді була розкрита тема Різдва Христового та ретельно роз’яснена ікона Різдва Христового візантійського стилю. Наступним виступив голова молодіжного відділу в Острозькому благочинні священик Олександр Дячук, котрий відкрив тему "Зміст людського життя, людина в сучасному світі.” Потім взяв участь заступник голови молодіжного відділу в Острозькому благочинні священик   Василій Гончарук, ним була розкрита тема  "Батько і син — жертовність”. Також була розкрита головою молодіжного відділу в Здолбунівському благочинні священиком Юрієм Линка, і заступником голови молодіжного відділу в Здолбунівському благочинні протодияконом Георгієм Пилипчуком тема "Все залежить від нас самих — воля людини і Промисел Божий.”

Після кожної прочитаної лекції відповідно до її теми був показаний відеоролик. У перерві для всіх учасників форуму братією монастиря була запропонована трапеза. В кінці форуму протоієрей Василій Романюк розповів про значення морально-духовного життя та як його вести у наш сучасний час. Також він подякував усім, хто зібрався і приймав участь у молодіжному форумі, побажав успіху, здоров’я і всього найкращого. Сам форум був завершений подячною молитвою.

Хочеться вірити, що проведення цих регіональних молодіжних форумів залишиться доброю традицією і буде передаватись з покоління в покоління.

Голова молодіжного відділу в Острозькому
благочинні священик Олександр Дячук


http://rivne-pravoslavne.org.ua/

Переглядів: 710 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz