MENU
Головна » 2011 » Вересень » 22 » Престольний празник у селі Мости + фото
15:21
Престольний празник у селі Мости + фото
19 вересня в Свято-Чудо-Михайлівській парафії с. Мости відбулось святкування престольного свята. Святкова Всенощна була відслужена на передодні свята, а в день празника Божественну літургію очолив Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій. Також з ним молились благочинний округу протоієрей Олександр з священиками благочиння.
 
По закінченню літургії відбувся хресний хід з молебнем навколо храму, після якого Владика привітав всіх прихожан та гостей храму з престольним святом. Також Владика виголосив слово повчання в якому закликав всіх до єдності, розповів про історію свята, про допомогу святих угодників Божих після щирих молитв до них.
 
Також Владика подякував меценатам храму, які були також на святкуванні, за їхню допомогу. Зокрема Я.Р. Мельнику та С.Й. Царуку, які у вітальному слові привітали всіх зі святом та подякували для Владики за візит. З вітальним словом виступив і голова Здолбунівської районної адміністрації Віталій Степанович Шуль, який сердечно вітав усіх з Престольним святом.
 
На закінчення настоятель храму ієрей Василій Начев запросив всіх на святкову трапезу в новозбудований церковний будинок, який цього дня був освячений Високопреосвященнішим Владикою Варфоломієм.
 
Архієпископ Варфоломій, отець благочинний, духовенство, керівництво та меценати району B.C. Шуль, Я.Р. Мельник, С.Й. Царук, О.В. Федорук, на запрошення настоятеля відвідали джерело в урочищі "Ринва". Тут було отримано благословіння Владики збудувати капличку в честь преподобного Амфілохія Почаївського, та щорічно освячувати там воду. Віталій Степанович Шуль пообіцяв надати допомогу в облаштуванні джерела.
 
Настоятель храму дякує Архієпископу Варфоломію, благочинному, духовенству, гостям, прихожанам та паломникам за спільну молитву.
 
Святий Архістратиже Божий Михаїле моли Бога за нас грішних.
 
Настоятель храму, ієрей Василій Начев
 
Фото:
 
Владика на паперті храму
 
Вітальне слово настоятеля
 
Малий вхід
 
Великий вхід
 
Початок молебню
 
 
Хресний хід
 
Владика виголошує слово повчання
 
Вітання голови адміністрації
 
Присутніх вітає Я.Р. Мельник
 
Присутніх вітає С.Й. Царук
 
Фото на пам’ять
 
 
На джерелі
Переглядів: 886 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz