MENU
Головна » 2011 » Жовтень » 4 » Престольний Празник Копитківського храму + фото
08:02
Престольний Празник Копитківського храму + фото
27 вересня у День Вохдвиження Животворящого Хреста Господнього у Хресто-Воздвиженському храмі с. Копиткове Престольний Празник.
З радістю цього дня поспішають до святого храму парафіяни, гості й священики сусідніх парафій на святкове богослужіння.
Кожна християнська душа відчуває духовне піднесення й згадує події, що у свій час відбулися на Хресті. Господь постраждав на Хресті, щоб викупити кожного з нас від гріхів та дарувати вічне життя й вічну радість.
На запрошення настоятеля храму протоієрея Олександра Данилюка, чин Воздвиження хреста звершив благочинний району протоієрей Олександр Карпюк. Він же й очолов святкове богослужіння.
Після Божественної літургії відбувся хресний хід навколо храму й було відслужено святковий молебень. Благочинний звернувся до присутніх з словом проповіді й привітання. Настоятель дякував для всіх богомольців за спільну святкову молитву.
За доброю традицією представник районної влади вручив настоятелю пожертву на храм.
Потрібно відмітити, що храм у с. Копиткове потребує допомоги добрих людей. Адже те, що у свій час храм був довгий час закритий, далося взнаки. Купол храму й вся підкупольна частина повністю зігнили. Зараз храм стоїть без куполу й парафіяни збирають пожертви на ремонт свого храму.
Вітаючи настоятеля й парафіян с. Копиткове, бажаємо для них сили, єдності, щирих меценатів й молимося, щоб Господь допоміг для них у скорому часі відремонтувати храм, щоб він засяяв новими золотими куполами й радував красою душі й серця православних людей!
 
Фото:
 
 
Благочинний виносить хрест на середину храму
 
Звершується чин Воздвиження
 
Благочинний читає святе Євангеліє
 
Великий Вхід
 
 
Хресний хід
 
Благочинний вітає присутніх зі святом
Переглядів: 742 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz