MENU
Головна » 2012 » Грудень » 3 » Подячний молебень
19:19
Подячний молебень

Кожна людина, яка живе на цій землі, повинна працювати, і цінувати свій труд. Та чи кожна людина поважає ту необмежену доброту і ласку, яку дарує нам Всевишній, щоб звершувати свої діла? З упевненістю скажу вам – ні. Чому ж нам замість того, щоб плакатися і скаржитися на свої негаразди, не піти в храм і не подякувати за те, що Бог нам дає, і не попросити того, чого нам не вистачає? Це тому, що в одних інколи бракує часу, в других - постійна зайнятість, і їм взагалі не до того, а інших - просто огортають лінощі. Але незважаючи на це, завжди є невеличка горстка людей, які відкладуть всі свої повсякденні турботи, підуть у храм і віддано вознесуть щиру молитву до Бога.

Так, 11 листопада в селі Мости у Храмі Чуда Архістратига Божого Михаїла прихожани, разом з отцем Василієм Начевим, відслужили подячний молебень до Господа нашого Іісуса Христа, дякуючи за те, що Він дав нам можливість у доброму здоров’ї та при хорошій погоді зібрати урожай.

По закінченню молебіню ієрей Василій освятив запашні хліб та фрукти, після чого  опустили ікону Божої Матері та приклонилися до неї. Священик окропив усіх святою водою та пригостив шматочками освяченого хліба й фруктами.

Терещук Надія, с. Мости Здолбунівського р-ну


Фото:

Переглядів: 722 | Додав: pruxod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz