MENU
Головна » 2012 » Червень » 12 » Перший регіональний з’їзд молоді Здолбунівського благочиння. Післямова
19:38
Перший регіональний з’їзд молоді Здолбунівського благочиння. Післямова
 
Сіяч сіє, а чи зійдуть посіви залежить не від нього. Якщо насіння добре, то щоб воно зійшло має бути в міру сонця, в міру дощу, та й земля, в яку кинуте насіння має бути доброю. Від Бога залежить, чи зійде насіння й чи принесе плід. В духовному плані насіння слова Божого може зійти й принести плоди не відразу. Бог знає коли це має статися, щоб принести як найбільше користі душі. А ми повинні сіяти і не втрачати надії, що посіяне нами обов’язково принесе добрі плоди.
Відкриті серця до сприйняття слова Божого – ось та духовна нива, яку ми маємо засівати. Радісно буває, коли бачиш людей готових до сприйняття слова Божого. Слово Боже – це жива вода, що тече до вічного життя. Якщо не пити води земної - жити неможливо, якщо не пити живої води - наступить духовна смерть.
З благословіння Архієпископа Рівненського і Острозького Варфоломія в Рівненській єпархії проводиться робота по воцерковленню молоді. Молодь гуртується навколо священиків й храмів, спілкується між собою й старається вивчати, знати свою віру й нею жити.
Священики й молодь Здолбунівського благочиння з благословення Владики Варфоломія теж брали участь у з’їздах різних форматів, а нещодавно, з Божою допомогою, провели свій з’їзд молоді Здолбунівського благочиння. З’їзд названий Першим регіональним, але всім учасникам вже зрозуміло, що він далеко не останній. Ми почали закладати духовний фундамент і продовжимо це й надалі.
Під час підготовки було багато переживань. Все було новим й незвіданим. Іось після з’їзду, як благочинний Здолбунівського району, виношу велику подяку священикам, що були задіяні в роботі, представникам єпархіального відділу по роботі з молоддю, що затратили свій час і взяли участь у з’їзді, всім помічникам, всім небайдужим, а найбільше молодим людям, які прибули на міроприємство і взяли в ньому найактивнішу участь. Наш труд був недаремним. З’їзд пройшов і залишив найприємніші враження й духовну радість.
На сьогоднішній день вже стало відомо, що 7 серпня на Джерелі праведної Анни відбудеться наступний з’їзд молоді єпархії. В ньому братимуть участь 17 молодих людей нашого благочиння. Також ще в цьому році думаємо провести ще одне зібрання на рівні благочиння й задіяти в ньому більшу кількість молодих людей.
Будемо трудитись, будемо сіяти духовне насіння й молитися за наших молодих людей, щоб кількість тих, хто любить Бога й хоче йти за Ним зростала й щоб кожен з них міг з радістю відкрити своє серце і впустити туди Господа.
Благочинний Здолбунівського району, протоієрей Олександр Карпюк
Переглядів: 821 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz