MENU
Головна » 2012 » Квітень » 2 » Паломницька поїздка у Свято-Миколаївський Городоцький монастир
18:31
Паломницька поїздка у Свято-Миколаївський Городоцький монастир
У ці весняні, теплі дні Великого Посту, була організована паломницька поїздка у Свято-Миколаївський Городоцький монастир.
Діти недільної школи с. Нова Мощаниця, рано-вранці (адже богослужіння в монастирі розпочинається о 6-ій годині ранку), з благословіння настоятельниці монастиря ігумені Михаїли, були присутні на богослужінні, а також приступали до Таїнства Сповіді і Святого Причастя в Іллінському храмі. Пізніше всі з цікавістю послухали розповідь однієї із сестер обителі про історію заснування монастиря та приклались до чудотворних ікон Божої Матері «Милосердна» і святителя Николая Чудотворця. Благочинна монастиря м. Манєфа вручила всім пам’ятні образки і календарі з видом монастиря й побажала всім дітям здоров’я та старанності у навчанні.
В монастирській трапезній дітей пригостили смачним монастирським обідом. Обід, хоча й пісний, але приготовлений з любов’ю, а головне з молитвою сестер обителі, перевершив будь-яку скоромну їжу. Подякувавши сестрам за гостинний прийом, всі задоволеними повернулись додому.
Настоятель Різдво-Богородичного храму с. Нова Мощаниця о. Ігор Гнатишин
 
Фото:
 
 
 
 
 
Переглядів: 1050 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz