MENU
Головна » 2011 » Квітень » 1 » Освячення фірмового магазину "Мізоч-продукт"
17:39
Освячення фірмового магазину "Мізоч-продукт"
1 квітня благочинний Здолбунівського району, на запрошення підприємця Андріюка Олександра Мусійовича, освятив фірмовий магазин "Мізоч-продукт".
Ця подія є приємною для всіх жителів селища. Адже продукція "Мізоч-продукту" відрізняється якістю й користується не аби-яким попитом. Тепер до свята Пасхи всі бажаючі зможуть придбати м’ясні вироби за цінами від виробника. Також відкриття магазину - це нові робочі місця, що є дуже важливим у наш час.
Потрібно відмітити, що Олександр Мусійович здобув велику повагу у людей селища та й далеко за його межами, адже сьогодні він - депутат обласної ради. Мабуть немає такої бюджетної установи чи людини, що потрапила в скрутне становище, яка не отримала допомоги від Олександра Мусійовича.
Багато допомагає Олександр матеріально й доброю порадою щодо виконання робіт й Різдво-Богородичній церкві смт Мізоч, та й іншим церквам.
На даний час у Мізоцькій церкві виконуються роботи по заміні вікон центрального купола на пластикові, ремонту всіх вікон та даху. Всі ці роботи розпочались й проводяться завдяки розумінню й допомозі Олександра Мусійовича.
Благочинний після завершення чину освячення, привітав Олександра Мусійовича, його дружину Наталію, побажав Божого благословення та здійснення всіх добрих задумів, а всіх присутніх закликав до любові й бачення потреб один одного, допомозі один одному, що наблизить всіх до Господа й полегшить життя кожної людини зокрема.
Також з цією подією Олександра Мусійовича вітали місцева влада та керівники закладів селища.
Божого Вам благословіння, дорогий во Христі Олександр Мусійович!
 
Фото
 
 
 
 
 
 
 
Щиро дякуємо Черниш Лесі за надані фото
Переглядів: 1957 | Додав: pruxod | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz