MENU
Головна » 2012 » Грудень » 21 » Олімпіада недільних шкіл в Рівному
18:49
Олімпіада недільних шкіл в Рівному

В м. Рівне 15 грудня 2012 р. єпархіальним відділом релігійної освіти і катехізації було проведено олімпіаду «Знавці Біблії» для дітей недільних шкіл. Були присутні недільні школи Радивилівського, Острозького, Здолбунівського, Рівненського районів та м. Рівне, від кожної недільної школи два представники. Здолбунівський район представляла недільна школа «Вікторія», що при Свято-Троїцькому приходському храмі с. Дермань.   Всього взяли участь 9 недільних шкіл й від них 17 учасників.

Керівником відділу, священиком Іоанном Дячуком та його помічниками, були розроблені завдання у вигляді тестів. В тестах налічувалося 96 запитань, які розділялися на три блоки. Всі питання стосувалися Священного Писання Старого та Нового Завітів. Завдання часом не обмежувалися, але діти показали відмінний результат й протягом однієї години майже всі справилися з завданням. Першим виконав завдання учень Дерманської недільної школи Дубинка Іван. За участь в олімпіаді учасників нагороджували пам’ятними грамотами, новорічними подарунками та солодкими кукурудзяними паличками.

Переможців олімпіади будуть оголошувати 12 січня в палаці «Текстильник», після виступів з Різдвяними концертами недільних шкіл. Також буде оголошено за сумарною кількість балів обох учасників призові місця кращих недільних шкіл. Всіх переможців чекають подарунки.

Протоієрей Юрій Линка


Переглядів: 755 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz