MENU
Головна » 2011 » Травень » 9 » День Перемоги + фото з Мізоча
17:26
День Перемоги + фото з Мізоча
9 травня - День Перемоги. У всіх храмах відбуваються панахиди за воїнів "на поле брани за веру и отечество живот свой положивших". Ми молимось за упокій душ тих людей які, віддавши своє життя, дали можливість жити у мирі , працювати, ростити дітей та онуків нам з вами.
Парафіяни Різдво-Богородичного храму смт Мізоч також вшанували полеглих воїнів. О 10.30 від храму вирушив хресний хід до братської могили, що знаходиться на території селища. Разом з цим від стели, де відбувся мітинг, до братської могили вирушили ветерани, учасники війни, їхні родичі, селищна влада та всі небайдужі.
Після панахиди, яку відслужив настоятель храму протоієрей Олександр Карпюк, ветерани отримали іконки та невеличкі пасхальні подарунки, а всі присутні скуштували солодощі, що були освячені після молитви. Також о. Олександр звернувся до присутніх з словом проповіді, де закликав до постійної молитви за полеглих воїнів та побажав здоров’я ветеранам.
Після цього хресний хід попрямував на ріг вулиць Сурмичі та Острозька, де було освячено поклонний хрест (фігуру) збудований на місці старого хреста.
 
ФОТО:
 
Хресний хід вирушає від храму
 
 
Хресний хід йде вулицями селища
 
Пам’ятник на братській могилі
 
Під час заупокійної молитви
 
Виголошується проповідь
Переглядів: 896 | Додав: pruxod | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar

Сайт створено у системі uCoz