MENU
Головна » 2012 » Грудень » 21

В м. Рівне 15 грудня 2012 р. єпархіальним відділом релігійної освіти і катехізації було проведено олімпіаду «Знавці Біблії» для дітей недільних шкіл. Були присутні недільні школи Радивилівського, Острозького, Здолбунівського, Рівненського районів та м. Рівне, від кожної недільної школи два представники. Здолбунівський район представляла недільна школа «Вікторія», що при Свято-Троїцькому приходському храмі с. Дермань.   Всього взяли участь 9 недільних шкіл й від них 17 учасників.

Керівником відділу, священиком Іоанном Дячуком та його помічниками, були розроблені завдання у вигляді тестів. В тестах налічувалося 96 запитань, які розділялися на три блоки. Всі питання стосувалися Священного Писання Старого та Нового Завітів. Завдання часом не обмежувалися, але діти показали відмінний результат й протягом однієї години майже всі спр ... Читати далі »

Переглядів: 772 | Додав: pruxod | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

14-го грудня 2012 року в Свято-Миколаївському жіночому монастирі с. Городок відбулась зустріч духовенства Рівненської єпархії з керівником Синодального відділу у справах молоді, намісником Свято-Троїцького Іоницького монастиря єпископом Іоною (Черепановим ) та працівниками відділу протоієоеєм Миколаєм Могильним та його дружиною.

Синодальний відділ у справах молоді не аби як зацікавився розвитком даного виду діяльності в Рівненській єпархії. Зі слів владики Іони: «Подібного штату духовенства, де є відповідальний священик  по роботі з молоддю навіть в кожному благочинні та проведення різних заходів по зближенню молодих людей з Церквою, важко знайти по інших єпархіях України».   Під час зустрічі присутні обмінювалися досвідом роботи, розглядали перспективи розвитку діяльності, визначали особливості та тонкощі роботи даного на ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: pruxod | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

8 грудня 2012 року в Свято-Казанській парафії м. Здолбунів відбулась священна подія - закладка Свято-Казанського храму. Свято-Казанський храм не буде мати підвального приміщення тому, що місцевість болотиста. Для цього в грунт забиваються палі, на яких монтується фундамент. Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж про підготовку та чин закладки, який звершив Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій.


... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: pruxod | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz