MENU
Головна » 2012 » Листопад » 14

Чому ми не впевнені у собі? Що нам заважає зробити той чи інший крок? Бути активним, кмітливих, коханим зрештою. Якийсь дискомфорт та невизначеність мене тривожать, кудись спішу, біжу і не встигаю. Чомусь на мене кричать, не хочуть сприймати таким яким я є. Стоп – а яким я є? Ану, я себе продіагностую: послухав батьків – слухняний, допоміг сусіду – доброзичливий, привітався до знайомого – привітний, встиг до ліцею – дисциплінований, пройшов повз магазину цигарок і спиртного – байдужий.

... Читати далі »

Переглядів: 788 | Додав: pruxod | Дата: 14.11.2012 | Коментарі (0)

10 листопада 2012 року в Різдво-Богородичному храмі смт Мізоч відбулося святкове богослужіння. Цього дня парафіяни храму святкували отпуст храму (день його освячення).
Дванадцять років тому, 12 листопада 2000 року, після багатьох поневірянь, Мізоцький храм було освячено Архієпископом Рівненським і Острозьким Варфоломієм.
З того часу розпочалося повноцінне духовне життя парафіян храму на чолі з настоятелем протоієреєм Олександром Карпюком.
Багато було зроблено й ремонтних робіт біля храму, який у 2000 році був навіть не до кінця розписаний внутрішньо. А до 12-ліття від дня освячення було поновлено внутрішній розпис й полаковано стіни. Ці роботи проводились за кошти меценатки храму, що народилася й раніше жила в Мізочі.
Оновлений храм радісно зустрів віруючих, що зібралися на молитву цього дня. Богослужіння очолив благочинний Здолбунівського району, якому співслужили майже всі священики Здолбунівського благочиння, яких було більше двадцяти. Храм був ... Читати далі »
Переглядів: 718 | Додав: pruxod | Дата: 14.11.2012 | Коментарі (0)

Сайт створено у системі uCoz